Twitter’dan iPhone kullanıcılarını sevindirecek güncelleme

Başlıca sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter özellikle depolama alanı sıkıntısı yaşayan iPhone kullanıcıları memnun edecek bir güncelleme ile karşımıza geliyor.

Twitter’dan iPhone kullanıcılarını sevindirecek güncelleme
Türkiye'de yer alan habere göre günümüzde tüm sosyal medya platformları daha fazla fotoğraf ve video paylaşmaya odaklanıyor. Hem yaptığımız çekimler hem önbelleğe alınan medya içerikleri telefonun hafızasının iyice dolmasına neden oluyor. Bu sebeple devamlı bir şeyleri silmek zorunda kalıyoruz. Aksi halde yeni görüntü çekemiyor veya uygulama indiremiyoruz.

Bu sebeplerle depolama alanı akıllı telefon kullanıcıların en büyük problemleri arasında yer alıyor. Cihaz ne kadar yeni olursa olsun, dahili hafızası yeterli olmayabiliyor. Bahsi geçen bu problemden en fazla muzdarip olanlar ise 16 GB hafızaya sahip iPhone kullanıcıları oluyor. Android cihazların aksine iPhone’larda hafıza kartı seçeneği de yer almıyor. Bu da özellikle eski model iPhone kullanıcılarının işini zorlaştırıyor.

Twitter, 6.7.31 isimli güncellemesiyle birlikte iPhone kullanıcılarının bu problemine odaklanıyor. Güncellemenin ardından direkt Twitter uygulamasına girerek ayarlar bölümünden önbelleğe alınmış içerikleri hızla silmek mümkün hale geliyor.

Böylece Twitter’da dolaşırken telefonun hafızasını doldurma problemi de ortadan kaldırılmış oluyor.

Yapmanız gereken tek şey genel ayarlar kısmına gitmek ve medya depolama seçeneğinin altından önbelleği temizlemek.

Twitter’ın bu güncellemesini indirmek için App Store‘u ziyaret etmeniz yeterli.