Ufuk Bayraktar satırla mekan dağıttı!

Oyuncu Ufuk Bayraktar, gece kulübünde kavga çıkarttı. İki kişinin kafasını yardı. Hırsını alamayınca eline geçirdiği satırla, 'Seni öldüreceğim' diye tehditler savurdu.

Ufuk Bayraktar satırla mekan dağıttı!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Cihangir'de Seren Serengil'in sevgilisi Özay Bakır'ın sahne aldığı gece kulübü önceki akşam kabusu yaşadı. Buna neden olan kişiyse ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'dı. iddiaya göre olay şöyle gelişti: Kubilay C., Selen Z., Esmen Ö. ve Muhammed Onur K. bir masada sohbet ederlerken yanlarına Bayraktar geldi bu sırada Muhammed Onur K. tuvaletteydi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KAÇTI

Masaya döndüğünde Bayraktar yerini vermek için ayağa kalktığında Onur K., Ufuk Bayraktar'a “Sen benden yaşça daha büyüksün sen otur abi” dedi. iddiaya göre, Bayraktar bir anda “Otur diyorsam oturacaksın lan! Senin ağzını burnunu kırarım” dedi ve Onur K.'nın yakasına yapışıp kafa attı, kaşını yardı. Karşılıklı yumruklaşmalar yaşandı, araya korumalar girdi. Ancak Bayraktar'ın öfkesi dinmek bilmedi. Bir şişeyi kırdı ve fırlattı. Şişe mekandaki bir kadının kafasını yardı. Bayraktar sonrasında dışarıya çıkarak, eline satır aldı ve geri döndü. Kapıdaki görevliler  elinde satırla dönen oyuncuyu görünce şoke olup kaçtı.

'SENİ ÖLDÜRECEĞİM' DİYE BAĞIRDI

Mekanın içinde satırı sallayarak gezen Ufuk Bayraktar, daha önce masada yanına oturduğu Muhammed Onur K.'ya “Seni öldüreceğim“ diye bağırmaya başladı. Bayraktar'ın kavga ettiği Muhammed Onur K. ise orada bulunan bir otelin lobisine geçti. Polisin geldiğini gören oyuncu kaçtı.

Muhammed Onur K. ve arkadaşları darp raporu alarak, polise şikayette bulundu.

Ufuk Bayraktar iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı...