Uğurcan Çakır neye uğradığına şaşırdı!

Trabzonspor'un başaralı kalecisi Uğurcan Çakır, sahaya giren taraftarın kendisiyle selfi çekilmek istediğini belirterek, çok şaşırdığını ama herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

Uğurcan Çakır neye uğradığına şaşırdı!
İHA'nın haberine göre Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır 4-2 kazandıkları İstikbal Mobilya Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Sahaya giren taraftarın kendisiyle selfi çekilmek istediğini belirterek, "Ben görmemiştim maçı izliyordum arkadan gelince birden irkildim. Abi selfi çekilebilir miyiz dedi. O sıra rakip takımın kalecisi sakattı. Ben de olur dedim sıkıntı yok. Sonra görevliler geldi. Sıkıntı yok dedim gidebilir ama sonradan bir tartışma oldu ama tam göremedim" dedi.

Maçta çok git gelin olduğunu belirten Uğurcan Çakır, "Rakip takımın da pozisyonları vardı. Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. Bazen böyle kötü oynayarak da galip gelmek önemli. Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledik ama önümüzde Konyaspor ve Beşiktaş maçları var. Final maçları bunlar, Beşiktaş'ın önüne geçme şansımız da var. İnşallah böyle de olur" ifadelerini kullandı. 
Konular Spor Haberleri