Ümit Erdim neden gözyaşlarına boğuldu?

Başrollerini Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın paylaştığı 'Jurassic World: Yıkılmış Krallık' filminin Türkiye galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Oyuncu Ümit Erdim, galaya yalnız katıldı.

Ümit Erdim neden gözyaşlarına boğuldu?
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre üç hafta önce kızı Ses’i kucağına alan Ümit Erdim, “Bu ara bol bol alt değiştiriyorum. Hanıma yardım ediyorum. Babalık yapmaya çalışıyorum. Geceleri uykusuz geçiyor. Çok şükür ikisi de sağlıklı” dedi.

Kızını kucağına aldığı gün gözyaşlarına hakim olamadığını açıklayan oyuncu, “Çok fazla ağladım. Bununla ilgili Babalar Günü’nde bir video paylaşacağım” şeklinde konuştu.

Eşinin hamilelik sürecinde 7 kilo aldığını belirten Erdim, “Hanımdan çok fırça yiyorum. Böyle kız babası olmaz diyor” ifadelerini kullandı.

15 YIL SONRA TİYATROYA DÖNÜYOR

Projelerinden bahseden başarılı oyuncu, “İsviçre’de bir tiyatro oyunu oynayacağız. Orada bir tiyatro topluluğu var. Onlar davet etti. Provalara gidiyorum. Kasım ayında oynayacağız. 15 yıl sonra tiyatroya dönmek heyecan verici” açıklamasında bulundu.