Ümit Kayıhan mahkemeye gidiyor!..

Altay'da 8. haftada görevinden alınan teknik direktör Ümit Kayıhan alacakları için mahkemeye gideceğini açıkladı.

Ümit Kayıhan mahkemeye gidiyor!..

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 8. haftada görevine son verilen Teknik Direktör Ümit Kayıhan Altay'ı mahkemeye veriyor. Siyah-beyazlı ekibin başında ilk 8 hafta görev yapan ve 3-2'lik Pazarspor yenilgisinin ardından yönetimin yollarını ayırdığı Kayıhan, geçen 1 ayın ardından 3 aylık maaşının ödenmesini beklerken, evine fesihname gönderilmesini ve alacakları için 6 ay sonrasına çek verilince küplere bindi.

Altay'da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle sadece üç aylık maaşını istediğini hatırlatan Ümit Kayıhan, "Ben 3 aylık emeğimin karşılığını istemiştim. Üstelik hala neden gönderildiğimi bilmiyorum ve konuyla ilgili de bir açıklama yapılmadı. Görevden ayrıldıktan sonra hiçbir yönetici telefonlarıma çıkmadı. Para sıkıntısını biliyorum ama 6-7 ay sonrasına çek verilmesi şık bir durum değil. Şimdi hukuki yollardan hakkımı arayıp, sözleşmemde yazan ücreti isteyeceğim. Mahkemeden kazandığım parayı da Altay'ın altyapısına bağışlayacağım" dedi.

'Takıma kefilim'

Altay'dan ayrıldığı 8. haftada takımı 4. sırada bıraktığını ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Kayıhan, "Ancak bana yeterince sabır gösterilmediğini düşünüyorum. Altay'ın bu yaşadıkları tamamen istikrarsızlığın getirdiği bir durum. Şayet bu istikrarsızlık sürerse, bu kulübün iki yakası bir araya gelmez" diye konuştu. Kayıhan bu takımın şampiyonluğa ulaşacağına inandığını ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: "Altay sezon mutlu sona ulaşacak bir kadroya sahip. Feyyaz Uçar'a başarı diliyorum".

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri