Ümit Kayıhan 'Şöhretler'e transfer oldu!...

Altay'dan ayrılan Teknik Direktör Kayıhan, Almanya'da kimsesiz çocuklar için yapılacak gösteri maçında Türk Karması'nı yönetecek...

Ümit Kayıhan 'Şöhretler'e transfer oldu!...

Altay'da sezon başı "100. yılda şampiyonluk" parolasıyla göreve başlayan ancak, takımın beklenen sonuçları alamaması üzerine siyah-beyazlı kulüple yolları ayrılan İzmirli teknik direktör Ümit Kayıhan, bu kez şöhretler karmasına transfer oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, kimsesiz çocuklar yararına organize edilen ve Almanya'ta Türk ve Alman karmalarını karşı karşıya getirecek maçta, Türk ekibinin başında sahaya çıkacak.

Schalke Arena'da yarın oynanacak maç, futbolseverlere yeşil sahalara veda eden Türk ve Alman yıldızlarını bir kez daha izleme şansı yaratırken, kimsesiz çocukları da sevindirecek. Teknik direktörlüğünü Ümit Kayıhan'ın yapacağı Türk karmasında Hakan Şükür, Rüştü Rençber, Alpay Özalan, Yıldıray Baştürk, Bülent Korkmaz, Tümer Metin gibi ünlü şöhretler forma giyecek. Alman takımında ise Stefan Effenberg, Olaf Thon, kaleci Jens Lehmann gibi dünyaca ünlü isimler yer alacak. Şimdiye kadar 30 bin biletin satıldığı organizasyondan elde edilecek gelir iki ülkedeki kimsesiz çocuklara bağışlanacak.

Onur duydum

İstanbul'dan bugün özel uçakla Almanya'yla gidecek kafileye katılan Ümit Kayıhan, Türk Şöhretler Takımı'nın başında kendisine görev verilmesinden gurur duyduğunu belirtti. Önemli bir sosyal sorumluluk projesi için Türk ve Alman şöhretli futbolcuların buluştuğunu dile getiren Kayıhan şöyle konuştu: "Ümit Kayıhan isminin de davet edilmesi, hem kendi adıma, hem de İzmir için mutluluk verici. Alman sporseverlerin bu maça büyük ilgi gösterdiğini duydum. Büyük bir heyecanla bu gösteri maçını bekliyorum."

MURAT ARABACI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri