Umut Akyürek’in kocasına şok suçlama!

Umut Akyürek’in eşi Oktay Ertuğrul’a şok suçlama... Ertuğrul’un, Nişantaşı’nda fotoğraf çekmemesi konusunda kendisini uyaran görevliyi darp ettiği iddia edildi.

Umut Akyürek’in kocasına şok suçlama!
Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Türk sanat müziğinin ünlü ismi Umut Akyürek’in kendisi gibi şarkıcı olan eşi Oktay Ertuğrul’a şok suçlama... Ertuğrul’un yedi ay önce eşi Akyürek’le, Nişantaşı’ndaki bir apartmanın bahçesinde fotoğraf çektirmenin yasak olduğunu söyleyen görevliyi, yumruklayarak darp ettiği iddia edildi.

Geçtiğimiz kasım ayında Teşvikiye Palas’ın bahçesinde eşi Akyürek’in fotoğraflarını çeken Ertuğrul’u görevli uyardı. Çift, çekimlere devam edince gergin anlar yaşandı. Apartman görevlisi Y.O ile Oktay Ertuğrul arasında geçen tartışma, bir anda kavgaya döndü.

İddiaya göre Ertuğrul, apartman görevlisine polis olduğunu söyleyerek yumruk attı. Ertuğrul’un elindeki yüzükten dolayı apartman görevlisinin yüzünü yaralandı. Y.O., soluğu Teşvikiye Karakolu’nda alıp, sanatçı hakkında davacı oldu. Y.O. ile Ertuğrul’un ilk davası 20 Eylül’de Çağlayan Adliyesi’nde görülecek.

Görevlinin, kavga anında yaralanmasına neden olan Ertuğrul’un yüzüğünün fotoğrafını da mahkemeye kanıt olarak sunacağı ve davayı kazanması halinde, alacağı parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağı öğrenildi.