Ünal Aysal Fatih Terim'in adını anmadı!

"Birinci teknik direktörümüzün (Fatih Terim) döneminde 102 milyon Dolar, Roberto Mancini döneminde 22 milyon Dolar, Prandelli döneminde 19 milyon Dolar parayı transfere harcadık"

Ünal Aysal Fatih Terim'in adını anmadı!
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Başkan Ünal Aysal, Divan Kurulu toplantısında iki önemli konuşma birden yaptı. Aysal'ın toplantıdaki konuşması sırasında Fatih Terim'in adını ağzına almaması dikkatlerden kaçmadı. Başkan, "Birinci teknik direktörümüzün döneminde 102 milyon Dolar, Mancini döneminde 22 milyon Dolar, Prandelli döneminde 19 milyon Dolar parayı transfere harcadık" derken, "Fatih Terim" yerine "birinci teknik direktör" ifadesini kullandı. Bu durum sadece sosyal medyaya yadırganmadı, Divan'da söz alan üyelerden Ahmet Özdoğan, "Mancini ve Prandelli konuşulurken, Divan Kurulu üyesi Fatih Terim'in ismen anılmaması ayıp olmuştur" diyerek tepkisini dile getirdi.

İSTİFA SİNYALİ!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetimi dün en kritik sınavını verdi. TT Arena'da Olağanüstü Divan Toplantısı gerçekleşti. Başkan Aysal; amatör branş olarak görülen basketbol şubesinin A.Ş.'ye dönüştürülmesi ve kulübün Riva arazisi dahil, gayrimenkul varlıklarını kapsayan Gayrimenkul A.Ş'nin neden kurulması gerektiği konusunda üyeleri ayrıntılı şekilde bilgilendirdi. Başkan, "Göreve geldiğimizde 328 milyon Dolar borcumuz vardı, bugün 338 milyon Dolar...Tam 81.4 milyon Dolar kur farkı ödedik. Mevcut borçları sportif faaliyetlerle kapatma imkanı yok. Gayrimenkul ortaklığı ile bu borçları azaltabiliriz" dedi. Üyelerin çatlak seslerini yükseltmesi, Ünal Aysal'ın keyfini kaçırdı. Aysal, "Görev sürem 2016'da bitiyor ama sizlere '2016'ya kadar görevde kalacağım' demedim. Ne yapacağımın kararını yarınki (bugünkü) toplantıdan sonra arz edeceğim" diyerek istifa sinyali verdi. Şimdi herkes başkanın alacağı kararı merakla bekliyor. Yönetiminden memnun olmayan Aysal'ın istifa etme ihtimali bulunuyor.

4 MİLYON DOLARLIK İMZA

Galatasaray, teknoloji firması Huwai ile bu sezon lig ve Türkiye Kupası maçları için forma göğüs reklamı anlaşması imzaladı. KAP'a yapılan açıklamaya göre Huawei, sarı-kırmızılı kulübe 4 milyon 130 bin Dolar ödeyecek.

HANGİ KONULARDA YETKİ İSTEDİ?

1- Erkek ve kadın basketbol şubesi için A.Ş. kurulması.

2- Bir gayrimenkul yatırım ortaklığının oluşturulması.

3- Yurt dışında daha fazla gelir elde edilmesi için Galatasaray markası çalışması.
Konular Spor Haberleri