Ünlü ekran yüzünün evliliğine ihanet gölgesi mi düştü?

24 TV’nin deneyimli moderatörü Beyza Hakan Özek'in 10 yıllık evliliğine ihanet gölgesinin düştüğü iddia edildi.

Ünlü ekran yüzünün evliliğine ihanet gölgesi mi düştü?
MedyaRadar'dan Edda Sönmez'in haberine göre Beyza Hakan Özek'in 10 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Murat Özek'in iş arkadaşı Selen T. ile birlikte olduğu dedikoduları bir süredir gündemdeydi.

Son 6 aydır evine neredeyse hiç gelmeyen Murat Özek'in iddialara göre çalıştığı şirketten arkadaşı Selen T. ile uzun süredir beraber olduğu ortaya çıktı.

Çift son olarak Selen T.nin eski eşinden olan oğlunun sünnet düğününde bir araya geldi.

Düğün boyunca neredeyse hiç ayrılmayan Murat Özek ve Selen T.’nin görüntüleri davetlilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhanetin ortaya çıkmasının ardından Beyza Hakan'a boşanma davası açan Murat Özek maddi durumunun iyi olmadığını ileri sürerek Beyza Hakan'a nafaka ve tazminat ödemeyi reddetti.

Ancak Murat Özek'in sevgilisi olduğu iddia edilen Selen T.’nin oğlunun geçtiğimiz haftaki sünnet düğününde sahneye çıkan dansöze defalarca para taktığı görüntülerde açıkça görünüyor.

Olayın ortaya çıkmasının ardından maddi manevi zor günler yaşayan Beyza Hakan'ın en büyük üzüntüsü ise çocuklarının geçirdiği travma. Murat Özek'ten olan 10 ve 6 yaşlarında kız ve erkek iki çocuğun pedagojik destek aldığı öğrenildi.

Ünlü ekran yüzünün evliliğine ihanet gölgesi mi düştü?