Ünlü futbolcunun eski aşkı, Can Yaman'ın peşinde!

Daha önce İlkay Gündoğan’la aşk yaşayan güzel model, oyuncuyu Instagram’da markaja alıp Yaman’ı beğeni yağmuruna tuttu.

Ünlü futbolcunun eski aşkı, Can Yaman'ın peşinde!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre son dönemin parlayan yıldızlarından Can Yaman'a ilgi, sınırları aştı. Adı kendisi gibi oyuncu Demet Özdemir'le anılan Yaman, yabancı güzellerin de dikkatini çekti. Bunlardan biri de 2017'de Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan'la aşk yaşayan 2016 Ukrayna Güzeli Catherine Ramos.

Instagram'da 32 bin kişinin takip ettiği 27 yaşındaki güzel model, geçtiğimiz gün Can Yaman'ı markaja aldı. 985 kişiyi takip eden Ramos, Yaman'ı da bu listeye ekledi.

Ünlü futbolcunun eski aşkı, Can Yaman'ın peşinde!

GÖZDE YILDIZLAR...

Bununla da kalmayan Ukraynalı güzel, yakışıklı oyuncunun fotoğraflarını da beğeni yağmuruna tuttu. Catherine Ramos'un Can Yaman'a Instagram'dan mesajlar attığı da konuşuluyor. Ukraynalı güzelin ilgisine şimdilik kayıtsız kalan Yaman, modeli takibe de almadı. Bu arada yabancı güzellerin Türk oyunculara ilk ilgisi değil.

Daha önce başta Burak Özçivit olmak üzere birçok Türk oyuncu, yabancı modellerin ilgisine maruz kalmıştı. Hatta Özçivit'i mesaj ve beğeni yağmuruna tutan güzeller, eşi Fahriye Evcen tarafından da engellenmişti. Şimdi ise Can Yaman'a 2016 Ukrayna Güzeli tarafından gösterilen bu ilgi üzerine gözler, aşk yaşadığı konuşulan Demet Özdemir'e çevrildi.

AŞKLARI 6 AY SÜRDÜ

Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan ile Ramos, 2017'de yaklaşık 6 ay aşk yaşadı.