Ünlü giyim firması fena karıştı!

Ünlü giyim firmasının sahibi ailenin küçük oğlu, iki ağabeyini FETÖ adına para topladıkları iddiasıyla savcıya şikayet etti.

Ünlü giyim firması fena karıştı!
Hürriyet'te yer alan habere göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'na sunulan dilekçede şikayetçi, kendisinin de eski ortaklarından olduğu ünlü giyim firmasının şu anki ortakları olan iki ağabeyinin FETÖ desteği ile milyonlarca lira vergi kaçırdığını, ihbarlarda bulunmasına rağmen açılan davalarda herhangi bir ceza verilmediğini, bazı hakimler ve vergi denetmenleri tarafından korunduklarını ileri sürüldü.

ORTAK İŞ YAPTIKLARI 250 FİRMADAN ÖRGÜTE ZORUNLU YARDIM İDDİASI

Ünlü giyim firması sahibi ailenin küçük oğlu, ağabeylerinin onlarla ortak iş yapan 250 firmadan her yıl kurban bayramı döneminde FETÖ adına zorunlu yardımlar topladığını, yardımlara itiraz edenlerin de vergi denetimleriyle tehdit edildiğini iddia etti.

"FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE ÇIKAR SAĞLAMA" SUÇLAMASI

Ağabeylerinin yanı sıra isimlerini belirttiği bazı hakim ve vergi denetmenleri hakkında da FETÖ terör örgütüne çıkar sağlamak suçlarından soruşturma başlatılmasını talep eden şikayetçi kardeş, daha önce de ailesinin sahip olduğu ünlü giyim firmasını vergi kaçırdığı iddiasıyla maliyeye şikayet etmişti.