Ünlü güzel aşka geldi, gözler Musti'ye çevrildi!

Mustafa Sandal’la yaklaşık iki aydır birlikte olduğu konuşulan Melis Sütşurup’tan şarkılı itiraf geldi. Sosyetik güzel, önceki akşam Musti’nin yeni şarkısı ‘Gel Bana’yı paylaştı.

Ünlü güzel aşka geldi, gözler Musti'ye çevrildi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtıkları konuşulan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'dan açıklama beklenirken, ilk hamle sosyetik güzelden geldi.

Aşkları, geçtiğimiz yılın son günlerinde yaptıkları Milano kaçamağında gün yüzüne çıkan ikili, ardından soluğu Tayland'da almıştı. Kendinden 20 yaş büyük popçunun 49'uncu yaş gününü de geçen hafta Roma'da kutlayan Sütşurup, önceki gün aşka geldi. Kız arkadaşlarıyla Kartalkaya'ya giden butik sahibi sosyetik güzel, Musti'nin yeni şarkısı 'Gel Bana'yı aracında dinlerken çektiği videoyu instagram'da paylaştı.

GÖZLER MUSTİ'YE ÇEVRİLDİ

Bir çocuk annesi Sütşurup, şarkının şu kısmını paylaşarak hem aşkı itiraf etti hem de Musti'ye mesaj gönderdi:

"Orda bir dur rahatla / Bundan sonra seni kimse üzemez / Nefes al bir daha bir daha da seni kimse çözemez / Sanki kaderimi fırtınamda yazmışlar / Gel bana."

İki oğlunun annesi Emina Jahovic'le 11 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirip adı pek çok güzelle anıldıktan sonra gönlünü Sütşurup'a kaptırdığı iddia edilen Musti'den ise ne zaman karşı atak geleceği merak konusu oldu.

"KEŞKE DUYSANIZ"

Melis Sütşurup, önceki akşam Musti'nin parçasını dinlerken çektiği videoya "Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye" notunu düştü.

Ünlü güzel aşka geldi, gözler Musti'ye çevrildi!

MUSTİ 'GEL BANA' DEDİ

Oldu bi kere
Kalp uydu sana
Ne dersen de
Vazgeçmem artık
Gel bana
Gel bana

İçimde bir tutku
Sürekli bir kurgu
Bakınca görüyorum
Seninle hayatı
Gel bana
Gel bana.