Ünlü isimler bu pizzaya servet ödedi!

Yıldız şeklindeki 500 liralık 'Stella' isimli pizza ile yaz sezonunun başında gündeme gelen Çeşme Alaçatı'daki Zio Beach'te üst gelir grubu ve ünlü isimler iki ay boyunca adeta servet yediler.

Ünlü isimler bu pizzaya servet ödedi!
Yeni Asır Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın haberine göre tanesi 500 liradan satılan Stella Pizza'dan bu yaz 400 adet satılırken, bu pizzanın tutkunları toplamda 200 bin lira ödedi. Zio Beach sahibi ve mutfak koordinatörü Fatih Alkan, Stella Pizza'nın sezon boyunca yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Alkan, "Bu pizza fiyatı ile tartışılıyor ama aslında içeriğiyle tartışmak lazım. Pizzamızın özelliği dünya standartlarında bir ürün olması" dedi.

TİLBE VE ORTAÇ DA VAR

Gözde mekan Zio Beach'te, içinde lobster (ıstakoz), langoustine, enginar, mozzarella, domates sos ve zeytinyağı bulunan bu özel lezzeti tadanlar arasında Serdar Ortaç, Yıldız Tilbe, Berkay, Yılmaz Vural ve Didem Soydan gibi ünlü isimler de bulunuyor. Zio Beach'in mutfak koordinatörü Fatih Alkan, "Pizzaya yıldız formunu verdik ve ticari ismine 'Stella' dedik. İçinde Türkiye'de 'böcek' denilen langoustine ve ıstakoz, Ege'den enginar ve zeytinyağı bulunuyor. Dünyadaki muadilleriyle boy ölçüşebilecek tarzdaki bu pizza, Alaçatı'nın gastronomide öne çıkmasında da pay sahibi" diye konuştu.