Ünlü isimler kızların okuması için harekete geçiyor

National Geographic Channel ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi ‘Benim Adım Malala’ belgeselinden ilham alarak ‘Kızlara Ses Ver’ kampanyasını hayata geçiriyor.

Ünlü isimler kızların okuması için harekete geçiyor
CİHAN'da yer alan habere göre Buğra Gülsoy, Ece Temelkuran, Harun Tekin, Sedef Avcı ve Şebnem Bozoklu kampanyaya destek veren ünlü isimler arasında yer alıyor. Barış Falay ise projeye sesiyle hayat veriyor.

Kız çocuklarının okutulması ve okula devam edebilmesi konusunda davranış değişikliği ve kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Kızlara Ses Ver’ kampanyasına sanatçılar destek veriyor.

National Geographic Channel Türkiye ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin tüm dünyada kız çocuklarının eğitimi konusunda bir ikon haline gelmiş, Nobel Barış Ödüllü Malala’nın başardıklarını konu alan belgesel “Benim Adım Malala”dan ilham alarak gerçekleştirdikleri farkındalık kampanyası spotlarında yer alan ünlülerin yanı sıra fotoğraf çekimlerinde Muhsin Akgün ve başarılı oyuncu Barış Falay da sesiyle projeye katkıda bulunuyor.

1 Mart’ta kızlara ses veren ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek “Benim Adım Malala” Gala’sı ardından belgesel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde National Geographic Channel’da izleyicilerle buluşacak.