Ünlü isimler korku içinde!...

Ekranların ve sahnelerin birçok ünlü ismi uçağa binmekten çok korkuyor. Son olarak Levent Yüksel de bröveli pilot olmasına rağmen bu fobiye tutulduğunu açıkladı. Yüksel’in bu itirafı bize, bu korkuyla başa çıkmak için bin bir türlü şey deneyen ünlüleri hatırlattı.

Ünlü isimler korku içinde!...
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Bergüzar Korel uçağa binmekten aşırı derecede korkanlardan. Korel uçak fobisini şöyle anlatıyor: “Bu korkumu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. Amerika yolculuklarımda izin isteyip kokpite pilotların yanına gidiyorum. Artık pilot ve hostesler benim bu durumuma alıştı. Aslında orada da fena oluyorum.”

Fobisini konuşarak yeniyor

Nefise Karatay’da uçak korkusu çekenlerden. Ünlü sunucu, “O demir yığını nasıl havalanıyor, hâlâ anlamış değilim. Uçağa binmem kaçınılmazsa mutlaka yanıma bir arkadaşımı alıyorum. Sürekli onunla yolculuk bitene kadar sohbet ediyorum” diyor.

Karavanıyla geziyor

Ünlü türkücü Volkan Konak, uçaktan en çok korkan ünlüler arasında bulunuyor. Konak, bu fobisi sebebiyle her yere, özel olarak yaptırdığı karavanıyla gidiyor.

‘Avuçlarımın içi terliyor’

Sezen Aksu da uçak yolculuklarından çok korkuyor. Aksu, bundan 5 yıl önce de Atatürk Havalimanı'nda bindiği İstanbul-Londra uçağından son anda inerek herkesi şaşırtmıştı. Ünlü sanatçı, “Elimde değil, uçağa binince geriliyorum. Ya uçağa bir şey olursa diye düşünmeden yapamıyorum ve avuçlarımın içi terliyor” diyor.

Kümülüs bulutları korkutmuş

Uçak fobisi yaşayan ünlü isimler kervanına son olarak bröveli pilot Levent Yüksel katıldı. Bir uçuşunda kümülüs bulutlarının içinden geçerken korku dolu anlar yaşadığını belirten Yüksel, “Çok sallantılı korkunç bir uçuştu. O günden sonra fobim oluştu. Artık yolcu koltuğunda oturamıyorum, o pencereden bakmak çok ürkütücü geliyor. Sadece kokpite girdiğimde rahatlıyorum” dedi.