Ünlü isimler referandum rüzgarı estirdi!

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlattı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek verdi. Daha sonra ise Abdülkadir Karagöz ve Ersin Düzen'den destek videoları geldi.

Ünlü isimler referandum rüzgarı estirdi!
Hürriyet'te yer alan habere göre Meltem Cumbul, Anayasa değişikliği referandumu öncesi oyunun rengini açıkladı. Meltem Cumbul'un attığı tweet sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Twitter hesabından, ‘Hayır' diyeceğini açıklayan oyuncuya bazı kullanıcılar destek verirken; bazıları eleştiride bulundu.

Referandumla ilgili sanat camiası da kullanacakları oyları sosyal medya hesaplarından açıklamaya başladı. Oyunun rengini belli eden son isim Meltem Cumbul oldu. Cumbul, Twitter hesabından, ‘Hayır' diyeceğini açıkladı. Meltem Cumbul'un attığı bu tweet sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü isimler referandum rüzgarı estirdi!

Rıdvan Dilmen 'Evet' kampanyası başlattı, Arda, Burak, Murat Boz destek verdi

Daha önce TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan eski ünlü futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada referandum için evet kampanyası başlattı. Bir video paylaşan Rıdvan "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" dedi.

Dilmen videonun devamında kariyerini Barcelona'da sürdüren futbolcu Arda Turan'dan destek istedi, "Sevgili Arda sen de var mısın?" diye sordu.

Arda ise çektiği videoda "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?" diyerek Burak Yılmaz'a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

Çin'in Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz bu çağrıyı "Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?" videosuyla yanıtladı.

Şarkıcı Murat Boz ise "Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?" videosunu paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...