Ünlü isimlerin instagram kimliği

Ünlü isimler sosyal medyanın büyülü dünyasının keyfini çıkartıyor. Sanatçılar ve oyuncular instagram sayesinde sevenleriyle bire bir etkileşim halinde bulunarak, özel hayatıyla da ilgi birçok fotoğraf paylaşıyor.

Ünlü isimlerin instagram kimliği
Akşam'da yer alan habere göre magazin dünyasında adeta sosyal medya çılgınlığı yaşanıyor. Birçok ünlü isim kendi hakkında nasıl haber yapılmasını istiyorsa onu paylaşıyor. İnstagramı kimi zaman haklarında çıkan haberlere yanıt vermek için kullanan ünlüler kimi zamanda yeni projelerini yayımlamak için kullanıyor. Sosyal medya bu kadar hayatımıza girmişken bizde sizler için ünlü isimlerin instagram kimliğini mercek altına aldık.

Gülben Ergen: 1 buçuk milyona yakın takipçisi bulunan Gülben Ergen, instagram hesabında daha çok toplumsal konulara ve sosyal projelere yer veriyor. ‘Çocuklar Gülsün Diye’ adlı projenin sahibi olan Ergen, bu etkinliğinin tüm adımların sosyal medyada yayınlarken, çocuklarıyla beraber geçirdiği anları da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Beren Saat: Sık sık paylaşım yapmayan Beren Saat, daha çok gündemdeki haberlerle ilgili olan fikirlerini paylaşıyor. Hakkında çıkan haberlere de bu mecra üzerinden yanıt veren Saat, özel günlerini de altına yazdığı özel mesajlarla kutluyor.

Demet Akalın: İnstagramı en aktif şekilde kullan isimlerden biri de Demet Akalın… Yaptığı her paylaşımla gazete haberlerinde yer almayı başaran Akalın, daha çok reklam ve yardım amaçlı kullanıyor. 2 milyon takipçisi bulunan Akalın, aynı zamanda yeni projelerini ve konser tarihlerini de hayranlarıyla paylaşıyor.

Çağla Şıkel: İnstagram ailesine yeni katılmasına rağmen birçok takipçisi olan Çağla Şikel, sosyal medyayı hem hakkında çıkan haberlere cevap vermek için hem de kişisel bakımında kullandığı ürünleri hakkında bilgi vermek için kullanıyor.

Hande Yener: Sosyal medyayı çok aktif kullanmayan Hande Yener, instagram hesabını daha çok iş için kullanıyor. Konser tarihlerini bu mecra üzerinden yayınlayan Yener, şarkı sözlerini de yayımlamayı ihmal etmiyor.

Pınar Altuğ: Sosyal medyayı reklam amaçlı kullanan isimlerden biri de Pınar Altuğ…  Kendi tasarladığı takılarının reklamını yaparak paylaşım yapan oyuncu, katıldığı projeleri de buradan sevenleriyle paylaşıyor.

Şahan Gökbakar: Şahan Gökbakar, paylaştığı fotoğrafların yanı sıra komik videolarıyla da büyük ilgi görüyor. Kendi hayatındaki önemli anları sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşan oyuncu, hakkında çıkan haberlere de sosyal medya üzerinden yanıt veriyor. Gökbakar, ayrıca müzik dünyasına yeni girmiş birçok genç şarkıcının da paylaşarak onlara destek oluyor.