Ünlü isimlerin ortak tutkusu!...

Magazin dünyasında adrenalin yüklü sporlara gönül vermiş birçok ünlü isim bulunuyor.

Ünlü isimlerin ortak tutkusu!...

Birçoğumuzun merakla ya da yüreğimiz ağzımıza gelerek izlediği ekstrem sporları, onlar hayatlarının olmazsa olmazları arasında sayıyorlar. İşte adrenalin tutkunu ünlüler...

Mahsun Kırmızıgül

Dün­ya­nın önem­li da­lış mer­kez­le­rin­de da­lan Mah­sun Kır­mı­zı­gül, su­al­tın­da­ki ya­şa­mı ka­me­ra­sıy­la çe­kip ar­şiv­li­yor. Kır­mı­zı­gül, En­do­nez­ya, Mı­sır, Mal­div­ler, Sey­şel­ler, Phu­ket ve yurt için­de de Sa­roz ve An­tal­ya gi­bi önem­li da­lış mer­kez­le­rin­de 100'ün üze­rin­de  da­lış yap­tı.

Gök­han Türk­me­n

Eks­trem spor­la­rı çok sev­di­ği­ni be­lir­ten Gök­han Türk­me­n'­in fa­vo­ri­le­ri ara­sın­da snow­bo­ard, atv ve raf­ting bu­lu­nu­yor. Türk­men, “Eks­trem spor­lar ka­fa­mı ra­hat­la­tı­yor, ina­nıl­maz ke­yif alı­yo­rum. Mü­zik­ten fır­sat bul­duk­ça eks­trem spor­lar­la il­gi­le­ni­yo­rum” de­di.

Sporla zinde kalıyor

Ad­re­na­li­ni sev­di­ği­ni be­lir­ten Tuğ­ba Öza­y'­ın yap­ma­dı­ğı spor yok gi­bi. Öza­y'­ın tut­ku­la­rı ara­sın­da, bi­ni­ci­lik, pa­ra­şüt, su ka­ya­ğı ve mo­to­sik­let var.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar için sualtına dalmanın yeri çok ayrı. Fırsat buldukça dünyanın dört bir yanına dalmaya gittiğini belirten Taşpınar, sualtında kendisini keşfettiğini söylüyor.

SU KA­YA­ĞI YA­PI­YOR

Pi­la­tes spo­ru­na olan tut­ku­su ile ta­nı­nan ün­lü man­ken Eb­ru Şal­lı, su ka­ya­ğı­nı ba­şa­rıy­la ya­pı­yor. Dal­gıç­lı­ğa me­ra­kı yü­zün­den uzun yıl­lar da­lış kurs­la­rı­na da ka­tı­lan Eb­ru Şal­lı, oğ­lu Be­re­n'­in de ken­di­si gi­bi spor­cu ola­rak ye­tiş­me­si­ni is­ti­yor.

Tam bir spor tutkunu

Sert ve agresif müziğiyle sevilen Hayko Cepkin tam bir ekstrem spor tutkunu. Cepkin paraşütle atlıyor, motocross, dalış, kitesurf ve karting yapıyor.

Profesyonel driftçi

Mer­hum sa­nat­çı Ba­rış Man­ço­'nun oğ­lu Do­ğu­kan Man­ço, eks­trem spor­la­ra olan me­ra­kıy­la ta­nı­nı­yor. Pro­fes­yo­nel ola­rak drift spo­ruy­la uğ­ra­şan Man­ço, sı­fır­dan bir oto­mo­bi­li top­la­yıp, ya­pa­bi­le­cek ka­dar id­di­alı.

Hayatı deniz

Manken ve oyuncu Çağla Kubat, profesyonel rüzgar sörfünün yanında snowboard, wakeboard, rollerblade, binicilik ve dalgıçlık yapıyor.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ