Ünlü jokey Ediz Arslan'dan acı haber!

102 birinciliği bulunan Bursalı jokey Ediz Arslan, serinlemek için girdiği denizden çıkmayınca arama çalışmaları başlatılmıştı...

Ünlü jokey Ediz Arslan'dan acı haber!
Hürriyet'te yer alan habere göre Bursa'nın Mudanya İlçesinde, dün akşam saatlerinde girdiği denizde dalgalar arasında kaybolan Türkiye Jokey Kulübü’nün başarılı jokeylerinden 24 yaşındaki Ediz Arslanın 14 saat sonra bu sabah cansız bedeni bulundu. Arslan'ın Bursa'da oturan ailesi yakınları ve arkadaşları, cesedin çıkarılması sırasında sinir krizleri geçirdi.

Türkiye Jokey Kulübü’nün başarılı jokeylerinden olan ve çok sayıda birinciliği bulunan Ediz Arslan, 4 arkadaşı ile birlikte dün Bursa'dan Mudanya İlçesi’ne bağlı Ketendere sahiline geldi. Arslan ve arkadaşları saat 19.00 sıralarında denize girdi. Boyu bir metreye ulaşan dalgara kapılan Ediz Arslan, gözden kayboldu.

Arslan’ın dalgalarla açığa sürüklenip gözden kaybolduğunu gören arkadaşları durumu jandarma ve kurtarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ve balık adamlar hava kararıncayakadar arama çalışmalarına devam etti. Havanın kararması üzerine ekipler arama çalışmalarına bugün sabah devam etmek üzere ara verdi.

Bu sabah saat 06.00da yeniden başlayan arama çalışmalarında, Sahil Güvenliğe bağlı Dalış Emniyet Güvenlik Arama-kurtarma (DEGAK) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran ekipleri saat 08.45te Arslan'ın cesedine ulaştı. Sahilden 100 metre açıkta 4 metre derinlikte kayaların arasında bulunan Arslanın cansız bedeni dalgalar nedeniyle güçlükle sahile çıkarıldı.

Arslan'ın Bursa'da oturan ailesi, yakınları ve arkadaşları, cansız bedeninin çıkarılması sırasında sinir krizleri geçirdi. Ediz Arslanın cesedi Mudanya Devlet Hastanesine götürüldü.

Ünlü jokey Ediz Arslan'dan acı haber!