Ünlü modelden taciz şikâyeti!..

Şarkıcı Davut Güloğlu’nun eski sevgilisi model Pelin Sürbay, borç aldığı tanıdığı tarafından taciz ve darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvurdu.

Ünlü modelden taciz şikâyeti!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Davut Güloğlu'nun geçtiğimiz yıl ayrıldığı model sevgilisi Pelin Sürbay'ın başı borç aldığı Hünkar M. ile derde girdi. İddiaya göre borcu ödeyemeyen Sürbay, Hünkar M. tarafından cinsel içerikli mesajlarla tehdit edilip, darp edildi.

'DARP EDİLDİM'

Pelin Sürbay'ın ifadesine göre olay şöyle gelişti: Eylül ayında maddi sıkıntıda olan Sürbay arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Hünkar M.'den 3 bin TL borç aldı. Bu borç karşılığında Sürbay, Hünkar M.'ye boş senede imza atarak verdi. Bir müddet sonra borcunu ödeyemediği gerekçesiyle Hünkar M., Pelin Sürbay'a taciz ve tehdit içerikli mesajlar atmaya başladı. Hünkar M.'nin 3 bin TL'lik borcu boş senede 50 bin TL olarak yazdığını iddia eden Sürbay, cinsel içerikli mesajlarla tehdit edilmeye devam etti. Sürbay, Hünkar M.'nin telefonlarını engellese de sosyal medyadan kendisine tehdit içerikli mesajlar attığını ileri sürdü. Borcunu tahsil etmek için Sürbay'ın evine gelen Hünkar M. yine iddiaya göre ünlü model Sürbay'ı darp etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan arbede sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Sürbay, kendisini darp ederek, cinsel içerikli mesajlarla tehdit eden Hünkar M.'nin cezalandırılmasını istedi. Adli Tıp Kurumu'na başvurarak darp raporu almak isteyen Sürbay'ın şikâyeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.