Ünlü oyuncu işte bu evde yaşıyor

Oyuncu Serkan Altunorak, yıllar önce taşındığı Baltalimanı’ndaki apartman dairesini dekoratör annesi Figen Altunorak’ın yardımıyla baştan yaratmış...

Ünlü oyuncu işte bu evde yaşıyor

En son ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Taşlıcalı Yahya’ karakterinde izlediğimiz oyuncu Serkan Altunorak, Baltalimanı’ndaki dairesinin kapılarını InStyle Home’a açtı. Gri-beyaz renklerin öne çıktığı modern çizgideki daire, oyuncunun zaman içinde değişen zevkini ve rafine detaylara verdiği önemi özetliyor gibi...

Serkan Altunorak, buraya yedi yıl önce Arnavutköy’den taşınmış. Sahil şeridinden kopmak istememiş. “Bu evin sahip olduğu alan duygusu ise bambaşka. İçinde bir zamanlar bisikletimle turlamışlığım da var” diye anlatıyor Altunorak.

Tek başına yaşadığı 205 m2’lik bu daireyi, onun hayalleri doğrultusunda dekoratör annesi Figen Altunorak, iki ayda farklı bir kimliğe kavuşturmuş.

GRİ-BEYAZ FAVORİSİ

Oyuncu, moda ve dekorasyon stilinin paralel olduğunu söylüyor: “Gördüğünüz üzere gri ve beyaz favorim; giyimde de evimde de...”

‘MUHTEŞEM’ GECESİ

Altunorak, “Evde beni yansıtan bir dekorasyon olması en önemlisiydi. Arkadaşlarım da geldiğinde huzurlu bir ortam olmalıydı” diyor.

Evin dekorasyonu biter bitmez ilk misafirleri oyuncu arkadaşları olmuş. Hep beraber ‘Şehzade Mustafa’nın son bölümünü izlemişler.
Evdeyken yeni merak sardığını söylediği elektro gitarını çalmayı da ihmal etmiyor. Burası ona günün yorgunluğunu unutturan hem huzur hem mutluluk veren bir ev olmuş...