Ünlü oyuncuların partisini polis bastı!

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın yeni tiyatro oyunlarının ardından düzenlenen partiye yüksek sesli müzik yüzünden polis baskın yaptı. Çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine mekana gelen polisler Ezgi Mola ile görüştü.

Ünlü oyuncuların partisini polis bastı!
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın tiyatro oyunu ’10 11 12′ önceki akşam özel düzenlenen organizasyonla Kadıköy Craft’ta seyirci karşısına çıktı. Mola ve Arıkan ikilisinin yakın dostları için düzenlenen gecede Selma Ergeç, Özge Özpirinçci, Serkan Çayoğlu, Berrak Tüzünataç, Ahu Yağtu gibi ünlü isimler de salonda yerlerini aldı.

“KARDEŞ GİBİYİZ”

Sahne performanslarıyla tüm konukların takdirini alan Ezgi Mola ve Enis Arıkan kameralar karşısına birlikte geçti. Yakın dost olduklarını söyleyen ikili, “Biz yıllardır dost ve arkadaşız. Oyunumuzda iki komşuyu canlandırıyoruz. Bu oyun bir rezidansta gerçekleşiyor. 10 ve 11 nolu dairelerde komşuyuz. Apartmana yeni taşınan 12 numarayı merak ediyor ve tanımaya çalışıyoruz. Biz ikimiz de neredeyse birlikte yaşıyoruz. Kardeş gibiyiz. Yıllardır birlikteyiz” şeklinde konuştular.

AHU YAĞTU’YA YENİ ARABA

Geceye yalnız katılan Ahu Yağtu yaklaşık 1 milyon TL olan Mercedes marka aracıyla tiyatrodan ayrıldı. Yağtu, oğlu Kemal’in meslek seçiminin ne yönde olmasını istediği yönündeki sorulara “Oğlum ne meslek seçerse onu destekleriz” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncuların partisini polis bastı!

“SENİN İÇİN ANADOLU YAKASI’NA GELDİM”

Selma Ergeç de Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ı gecede yalnız bırakmadı. Oyun sonunda Ezgi Mola’yı kucaklayan Ergeç, “Başkası için Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçmezdim. Sen çok yetenekli ve keyif veren bir oyuncusun” dedi.

AFTER PARTİYİ POLİS BASTI

Oyun sonrası Craft Tiyatro’nun bahçesinde after parti düzenlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yüksek sesten dolayı partiyi polis bastı. Polislerin karşısına Ezgi Mola çıktı ve derhal müziğin sesinin kısılacağı garantisi verildi. Parti kısık sesli müzikle devam etti.