Ünlü oyuncuların telefonları kilitleniyor!

Arjantin’de ekrana geldiği günden itibaren fenomen olan, ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin yayın saatinde,oyuncuların telefonları gelen yorumlar nedeniyle kilitleniyor.

Ünlü oyuncuların telefonları kilitleniyor!
Milliyet'te yer alan habere göre Türkiye’de altı yıl önce reyting rekorları kıran ‘Adını Feriha Koydum’ dizisi, Arjantin’de fenomen oldu. Çağatay Ulusoy,  Hazal Kaya ve  Barış Kılıç’ın başrollerini paylaştığı proje, ülkede ekrana geldiği saatte, sosyal medya hesaplarına atılan mesajlar oyuncuların telefonlarının kilitlenmesine neden oluyor.

Arjantin’de perşembe günleri ‘El Secreto De Feriha’ ismiyle yayınlanan diziyi izleyenlerin, gece yarısı yüzlerce mesaj atması, oyuncuların telefonlarını sessize almalarına neden oldu. Öte yandan Canan Ergüder ve Damla Sönmez’le rol aldıkları ‘Güllerin Savaşı’ da ülkede yayınlanan Kılıç, özellikle kadınların en çok beğendiği erkek oyuncular arasında yer alıyor.

Barış Kılıç fırtınası

Geçtiğimiz sene ‘Paramparça’ dizisinden sonra yurt dışında en çok pazarlanan dizi olan ‘Güllerin Savaşı’nda oynayan Kılıç, Arjantin’in trend topic listesine girmeyi de başardı.

Hayranlarının iltifatlar yağdırarak sevgilerini dile getirdiği oyuncu, ülkeye gitmesi için sürekli olarak davet alıyor.