Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü!

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu, geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonla alınan Adnan Oktar’a sert çıktı.

Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü!
MedyaRadar'ın özel haberine göre mürid kılığına girerek 1986 yılında Adnan Oktar'ın cemaatine sızan ve bu gazetecilik başarısı ile Oktar'ı Türk kamuoyuna ilk duyuran isim olan Fuat Kozluklu, Instagram hesabından yine dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kozluklu, Adnan Oktar’ın cezaevinden kendisine yolladığı mektubu paylaşarak altına oldukça ağır göndermeler bulunan şu notu düştü:

"Mürit kılığında Adnan Oktar ve suç örgütünün içine sızarak ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl geçti. Ve bu iblis sapık yapının elebaşı benimle ilk kez iletişim kurmaya kalkıştı.

Cezaevinden mektup göndermiş. Pespaye bir yazısı ve imzası var. Ne kadar masum olduğunu zırvalamış. Sanki trafik suçundan hapiste.

Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü!

FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTILAR

Bu ülkede en karanlık işleri yapanlar arasında ilk sıralarda yer alan Adnan Oktar ve suç örgütü, dış bağlantıları, istihbarat örgütleri ve kimi odaklarla yakın işbirliklerine sahiptir. "Psikolojik operasyon" işlerini iyi bilen Oktar denilen şahıs ve etrafındaki müritleri son derece ağır suçlamalarla dolu davayı sulandırmak için çırpınıyorlar. FETÖ ile de işbirliği yapmış bir yapıdan söz ediyorum.

Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü! - Resim : 2

AMAÇLARI OLAYI SULANDIRMAK

Son derece karanlık ve uluslararası bağlantılı örgütlerini zararsız gibi gösterme, meseleyi sulandırarak gündemden düşürme ve davayı hafifletme amacındalar.

Hiç kimse bu gruptan gelen mektupları, savunmaları yayınlayarak Adnan Oktar ve örgütüne bilerek veya bilmeyerek destek verme tuzağına düşmemelidir. Bu karanlık grubun ekmeğine başka bir yönden yağ sürmemeli.

Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü! - Resim : 3

Aksi takdirde meseleyi magazinleştirerek, sanki ortada basit bir "Kedicik meselesi" varmış gibi bir algı oluşturulur. Bu iffetsiz ve dış bağlantılı örgütün karanlıkta kalmış yüzünü kimse gölgelememeli. Yakında bunlarla ilgili çok daha korkunç bilgiler ortaya çıkacak.

Kitabımın yazımında sona gelindi. Yeni yılın ilk günlerinde kitapçılarda olacak."


Ünlü sunucu mektup gönderen Adnan Oktar’a ateş püskürdü! - Resim : 4