Ünlü yönetmene 'zorla odama girdi' davası!

Yönetmen Serdar Işık'a, reklam filmi çektiği oteldeki pazarlama müdürü Tuğçe A.'nın odasına gece geç saatte alkollü halde zorla girdiği iddiasıyla altı yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü yönetmene 'zorla odama girdi' davası!
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Antalya Belek'te bulunan beş yıldızlı otelde reklam filmi çeken yönetmen Serdar Işık'a, otelin pazarlama bölümünden sorumlu Tuğçe A. da yardımcı oluyordu.

Bir hafta süren çekimler 5 Haziran'da bitti. Işık ve 50 kişilik ekibi kutlama yapmak için eğlenmeye giderken Tuğçe A. eğlenceye katılmayarak odasına çıktı. İddiaya göre aynı gece saat 03.00 sıralarında Tuğçe A.'nın telefonu çaldı. Arayan Serdar Işık'tı. Yönetmen "Bir şeyler içmeye geliyorum" diyerek telefonu kapattı. Tuğçe A. bir süre sonra kapının manyetik kart ile açıldığını gördü. Karşısında Serdar Işık'ı gören genç kadın, ne yapacağını bilemedi ve bağırmaya başladı.

Ünlü yönetmen ise "Neden neden" diyerek sitemde bulunuyordu. Israrla odadan çıkmasını istediği Serdar Işık'ın aşırı derecede alkollü olduğunu fark eden Tuğçe A., kendisini banyoya kilitledi. Sesler üzerine otel görevlileri odaya geldi. Jandarma Komutanlığı'na giderek taciz edildiğini iddia eden Tuğçe A.'nın şikâyeti üzerine Antalya Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'HATIRLAMIYORUM'

İfadesi alınan yönetmen Serdar Işık, olay günü aşırı derecede alkollü olduğunu, bu sebeple yaşanan olayı kesinlikle hatırlamadığını, odaya ait kartı resepsiyonda çalışan görevliden temin ettiğini ifade ederek, "Bilincimi kaybetmiştim, yaşananlardan dolayı pişmanım" dedi. Soruşturma sonunda Serdar Işık hakkında "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve " konut dokunulmazlığını ihlal" iddialarıyla dava açıldı.

Altı yıla kadar hapsi istenen ünlü yönetmen Serik Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.