Ünlüler dünyasında mahalle kavgası çıktı!

Demet Akalın’la Demet Şener’in 16 yıllık savaşında yeni bir cephe açıldı. Yeşim Salkım, Şener’e ‘dul’ göndermesi yapan Akalın’a ‘Eşeğe altın semer vursalar yine eşek’ dedi. Akalın da soluğu mahkemede aldı. Seviyenin iyice düştüğü kavga, vatandaşın da tepkisini çekti.

Ünlüler dünyasında mahalle kavgası çıktı!
MAHALLE KAVGASI!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre popçu Demet Akalın'la adaşı Demet Şener'in yıllar sonra gündeme gelen kavgası gün geçtikçe büyüyor. Şener'in kendisine 'dul kadın' diyen Akalın'ı mahkemeye vermesiyle boyut değiştiren kavgaya Yeşim Salkım da dahil oldu. Salkım, önceki gün programında Demet Akalın'ın, Demet Şener hakkındaki açıklamalarını gereksiz bulduğunu dile getirdi.

Salkım, Akalın'ın eski aşkı İbrahim Kutluay üzerinden Şener'e gönderme yapmasının şimdiki eşi Okan Kurt'a saygısızlık olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, şu sözlerle de Demet Akalın'ı yerden yere vurdu:

'MÜZİK KİM, SEN KİM!'

"Sürekli sosyal medyadan marka kıyafetlerini paylaşıyorsun. Ama parayla adam olunmaz. Eşeğe altın semer vurmuşlar, eşek yine eşek… Biraz kitap oku. Sizin gibileri zamanında alıp müzisyen diye başımıza getirdiler. Müzik kim, sen kim? O şarkıları benim çocuğum da yapar. Milano'ya gidiyorsun ya orada azıcık dil öğren." Yeşim Salkım'ın zehir zemberek açıklamasının ardından Akalın, Salkım'a dava açması için avukatına talimat verdi.

Sosyal medyaya damgasını vuran ve birbirinden ünlü kadınların dahil olduğu bu tartışmalar içinse "Ünlü polemiği değil mahalle kavgası" yorumu yapıldı.

İbrahim Kutluay'ı yıllar önce Demet Akalın'ın elinden almakla suçlanan Demet Şener şu sözlerle Yeşim Salkım'a teşekkür etti: "Haklının yanında olan güzel yürekli insan. Herkes bu yalana inanmaktan vazgeçsin. Bir ilişki bitti, diğeri başladı."

SERENGİL, AKALIN'A DESTEK OLDU

Önceki akşam türkücü sevgilisi Yaşar İpek'le bir davete katılan Seren Serengil'in de gündeminde Demet Akalın'la Demet Şener'in kavgası vardı.

Serengil, Akalın'ın haklı olduğunu dile getirerek "Biz buna 'ettiğini bulma dünyası' diyoruz" sözleriyle yakın dostu Demet Akalın'ı savundu.

Seren Serengil, Demet Şener'in kendisine yapılan 'dul' göndermesini hak ettiğini ima etti.