Ünlülerin 'photoshoplu' ürün tanıtımına tepki!

Ünlü isimler, hafta içi tek bir amaç uğruna buluşarak bir yüz maskesinin tanıtımı aynı saat ve dakikada yaptı. Yüzlerine uyguladıkları fotoshop’u ürünün sonucu olarak gösteren ünlüler tepki alınca kareyi kaldırdı.

Ünlülerin 'photoshoplu' ürün tanıtımına tepki!
Akşam'da yer alan habere göre internetin hayatımıza girmesiyle birlikte ünlüler içinde faklı bir kazanç kapısı çıkmaya başlamıştı.

Sosyal medya hesaplarında sadece bir ürünün paylaşımını yaparak 7-10 bin TL arasında kazanç elde eden isimler, hafta içi sosyal medyada ilginç bir olayın kahramanı oldu.

Ünlü sanatçılar Seda Sayan, Ebru Şallı, Demet Akalın, Gülşen ve İrem Derici, aynı dakikada bir yüz kreminin tanıtımını yaptı. Ürünün görselini yayımlayan ünlülerin yüzlerine uyguladığı photoshop uygulamaları ise çok sayıda eleştiri aldı. Kullanmadıkların ürünü bu denli yanıltıcı bir yöntemle tanıtılmasına kızan takipçilere sessiz kalmayan isimler, ardından bu reklama bir son verip fotoğrafları hesaplarından kaldırdı.

Profilinde tuttukları saat başına aldıkları ücretle ceplerini dolduran ünlülerden ürünü sadece Seda Sayan hesabından çıkarmadı.