Uruguay Kosta Rika'ya boyun eğdi!

FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu maçında maçın favorisi Muslera'lı, Lugano'lu, Forlan'lı Uruguay, 1-0 öne geçtiği maçta Kosta Rika'ya 3-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı.

Uruguay Kosta Rika'ya boyun eğdi!
CİHAN'ın haberine göre iki takım arasında oynanan 9. maçta Kosta Rika ilk galibiyetini aldı.

Brezilya'nın Fortaleza kentindeki Castelao Stadı'nda oynanan ve hakem Felix Brych'in düdük çaldığı maçta karşılaşmanın favorisi Uruguay, 24. dakikada Cavani'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Kosta Rika iyi bir başlanğıç yaptığı ikinci yarıda 54. dakikada Campell ve 58. dakikada da Duarte'nin golleriyle 2-1 öne geçti. Skor avantajı Kosta Rika'yı cesaretlendirirken Uruguay ise aldığı riskler nedeniyle defansında açıklar verdi ve 84. dakikada da Urena'nın golüne engel olamayınca sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

90+4. dakikada Uruguay'dan Pereira rakibine kasti tekme vurduğu için kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadeleye Uruguay, Muslera, Lugano (c), Godin, Gargano, Rodriguez, Forlan, Stuani, Pereira, Arevalo, Cavani, Caceres 11'i ile mücadeleye başlarken, Kosta Rika ise Navas, Gonzalez, Umana, Borges, Duarte, Bolanos, Campbell, Ruiz (c), Díaz, Gamboa, Tejeda 11'i ile mücadeleye başladı.
Konular Spor Haberleri