Usta oyuncu güzellik sırrını açıkladı!

Yılların eskitemediği isimlerden Hülya Koçyiğit, bakım sırlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Koçyiğit, bir oyuncu olarak asla estetik yaptırmayacağını söyledi.

Usta oyuncu güzellik sırrını açıkladı!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Türk Sineması’na adını altın harflerle yazdıran Hülya Koçyiğit, genç görünümüyle yaşıtlarına fark atıyor. Bugüne kadar hiç estetik operasyon yaptırmadığını belirten 66 yaşındaki usta oyuncu, Hülya Koçyiğit, “Her şeyden önce bir başkasında sevmediğim şeyi kendime yaptırmam. Yüz gerdirme, botoks bence doğal değil. Yüzü gerilmiş insanın ellerine bakıyorsun kırış kırış.  Ben bir sinema oyuncusuyum. Şu an oyunculuk yapmıyorum ama bir gün tekrar yapabilirim, oyuncu olarak yüzümü gerdirmeye, ifadelerimi dondurmaya hakkım yok. Hiçbir oyuncunun da hakkının olduğunu düşünmüyorum” dedi.

‘Yaz-kış güneş kremi kullanıyorum’

Koçyiğit, genç bir cilde sahip olmanın sırlarını ise şöyle anlattı: “Makyajımı iyi temizleyip, cildimi her zaman nemli tutuyorum. Ayrıca yaz aylarında nasıl güneş koruyucu krem kullanıyorsam, kışın da makyaj yapmadığım zamanlarda güneş koruyucu kullanıyorum. Bir de rutin temizlik bakımı yaptırıyorum” dedi.
Konular Kadın / Bakım