Ahmet'i öldüren üvey babasının itirafları kan dondurdu!

Cesedi bir kuyuda bulunan 15 yaşındaki Ahmet'in katil zanlısının yaş farkına rağmen annesi ile evlenen üvey babası olduğu ortaya çıktı.Katil üvey baba, her şeyi itiraf etti. Ahmet'in annesi ise 3 aylık hamile...

Üvey babadan korkunç sözler!
Posta'da yer alan habere göre İzmir Menemen'de kaybolduktan 1 hafta sonra ayağına taş bağlanmış cansız bedeni bir kuyuda bulunan Ahmet Coşkun'un katil zanlısı üvey babasının ifadesi kan dondurdu.

KESERLE BAŞINA VURDUKTAN SONRA KUYUYA ATIŞINI ANLATTI

İddia edildiği gibi yurtta öğretmen değil hizmetli olduğu anlaşılan Mütak A., Ahmet'i keserle başına vurduktan sonra kuyuya atışını detaylarıyla anlattı.

"ÖZEL YEMEKLERİ BANA DEĞİL AHMET'E YAPIYORDU"

Zanlı Müştak A, ifadesinde cinayeti tek başına işlediğini belirterek şunları söyledi: "Elif, Ahmet'i daha çok seviyor ve ona ilgi gösteriyordu. Özel yemekleri bana değil Ahmet geldiği zaman yapıyordu. Ahmet'ten dolayı bana ilgisinin azaldığını inandım."

'KİMSE BİLMESİN'


Müştak M., cinayet sonrasına ilişkin ise şunları ifade etti: "Ahmet'i öldürdükten sonra aramaya ben de katıldım. Kimse şüphelenmedi. Sonra eşime telefon açtım ve 'Ortadan kadırdım' dedim. O da 'Senin yaptığını kimse bilmesin, sonra görüşürüz' dedi. O görüşmeden sonra Elif'le hiç bu konuyu konuşmadık. O da sormadı, ben de açmadım."