Uyuşturucu baronu ‘Arnavut Met’e suçüstü!

‘Arnavut Met’ lakaplı Met Kanan’ın yurda soktuğu 1 tondan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda zehir baronuyla birlikte 6 adamı da gözaltına alındı.

Uyuşturucu baronuna suçüstü!..
Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre uluslararası uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sıklaştıran İstanbul Emniyet’i, Balkan rotasını kullanan şebekeyi tespit etti. Arnavutluk-Türkiye arasında uyuşturucu ticareti yapan ‘Arnavut Met’ lakaplı Met Kanan’ın liderliğindeki çetenin Muğla’ya uyuşturucu skunk maddesi getireceğini istihbaratı alındı. 6 aylık takibin sonunda Arnavutluk’tan getirilen uyuşturucuların depolandığı Muğla Milas’taki adrese İstanbul ve Muğla polisi ortaklaşa baskın yapıldı. Operasyonda 1 ton 100 kilo uyuşturucu Skunk maddesi ele geçirilirken, zehir baronu ‘Arnavut Met’ ile 4’ü Arnavutluk vatandaşı olmak üzere toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.

PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON TL

Piyasa değeri 25 milyon lira olan uyuşturucunun yakalanmaması durumunda İstanbul’a gönderilmesinin planlandığı belirlendi.

DEPODA 1.1 TON SKUNK!

Hibrit tohumdan elde edilen skunk, esrardan 20 kat daha etkili ve beyin ölümlerine yol açıyor. Üretiminin en çok yapıldığı ülkeler arasında Arnavutluk bulunuyor.

Uyuşturucu baronu ‘Arnavut Met’e suçüstü!

Bodrum’da uyuşturucuyu karşılamak için bekleyen ‘Arnavut Met’ takipteki polisler tarafından böyle görüntülendi.