Uyuyan kız arkadaşının iPhone'unu parmak iziyle açtı

İngiltere’de bir adam kız arkadaşının telefonuna girebilmek için uyumasını bekledi, sonra parmak izini kullanarak mesajlarını okudu. İngiliz mahkemesi, paranoyak adamı 'psikolojik istismar'dan suçlu buldu.

Uyuyan kız arkadaşının iPhone'unu parmak iziyle açtı
Gazeteduvar'ın haberine göre İngiltere'de uyuyan kız arkadaşının parmak izini kullanarak telefonuna giren, sonra da onu uyandırıp sorguya çeken kıskanç erkek arkadaş psikolojik istismardan suçlu bulundu. Alexander Heavens'a, eski erkek arkadaşı Stacey Booth'a yaklaşmama cezası verildi.

İngiltere’nin Manchester şehrinde meydana gelen olayda bir adam altı yıllık kız arkadaşının telefonuna girebilmek için uyumasını bekledi. Sonra da Booth uyuduğu sırada parmağını kullanarak telefonu açtı. Kadının mesajlarını ve e-postalarını okuyan Heavens, kız arkadaşını uyandırarak rehberdeki herkesi tek tek sordu.

Heavens’ın aynı zamanda telefon şifresinin istediği ve tartışma esnasında kadına şiddet uyguladığı belirtildi. Heavens mahkemede ‘kontrolcü’ ve ‘baskıcı’ davrandığını, uyuşturucu kullandığı için paranoyak olduğunu da itiraf etti.

Uyuyan kız arkadaşının iPhone'unu parmak iziyle açtı