Uzaklaşmadı, kurşun yağdırdı!

Kayseri’de şiddet nedeniyle evden uzaklaştırılan nikâhsız koca cinnet getirdi. Birlikte yaşadığı kadının sığındığı evi bastı, kurşun yağdırıp intihar etti. Koca öldü, eşi yoğun bakımda....

Uzaklaşmadı, kurşun yağdırdı!
Sabah'tan Ali Altundaş'ın haberine göre Kayseri'de yaşayan 43 yaşındaki Beytullah Barbaros, şiddet uyguladığı için kendi hakkında suç duyurusunda bulunan imam nikâhlı eşi Tuğba Büyüksarı'yı tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Olay Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Mahallesi'nde yaşandı. Beytullah Barbaros ile 8 yıldır birlikte yaşayan bir çocuk annesi Tuğba Büyüksarı, gördüğü şiddet sonrası karakola giderek şikâyetçi oldu. Genç kadının şikâyeti üzerine mahkeme Beytullah Barbaros için tedbir kararı alıp uzaklaştırma cezası verdi. Bu arada Büyüksarı, kız kardeşi Zekiye Taşpınar'ın evine yerleşti.

ÖLDÜ SANDI, İNTİHAR ETTİ

Genç kadının kendisini şikâyet etmesine sinirlenen Beytullah Barbaros, Zekiye Taşpınar'ın evini basıp camdan içeri girdi. Barbaros yanında getirdiği silahla Tuğba Büyüksarı'ya üç el ateş etti. Eşinin öldüğünü zanneden Beytullah Barbaros daha sonra aynı silahla intihar etti. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba Büyüksarı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.