Van Damme rezalet çıkardı!

Hollywood'un dünyaca ünlü dövüş sporları aktörü Van Damme, 2 genç kadınla eğlendiği Reina'da bardak kırıp ortalığı birbirine kattı, dışarıda da muhabire uçan tekme atmaya çalıştı.

Van Damme rezalet çıkardı!
Film sahnesi değil gerçek!..

Güneş'in haberine göre
geçen hafta Altın Portakal Film Festivali için ülkemize gelen Hollywood'un dünyaca ünlü Belçikalı dövüş sporları yıldızı Jean Claude Van Damme, Reina'da olay üstüne olay çıkardı. 54 yaşındaki oyuncu Büyükçekmece'de 400 dönüm arazi üzerine 350 milyon dolarlık dev bir film platosu kurmak için birkaç gündür İstanbul'da bulunuyor. Önceki gece Reina'da 2 Türk genç kızla eğlenen aktör, alkolü fazla kaçırınca ayakta durmakta zorlandı. Elindeki içki bardağını yere atıp kıran oyuncu, ardından dizlerinin üstünde çöküp bağırmaya başladı. Olay üzerine müşterilerden özür dileyen yardımcısı, ünlü aktörü 10 dakika masaj yaparak sakinleştirmeye çalıştı.

Camları yumruklayıp çatlattı

Mekandan sabaha karşı görevliler eşliğinde çıkan Vam Damme, yanındaki Türk kızlarına bağırarak hakaret etti. Kızları VIP aracına bindirmeye çalışırken gazetecilerin görüntü alması üzerine çılgına dönen aktör, bir muhabire tekme salladı. Ancak hamlesinde başarısız olunca bu kez başka bir muhabirin üzerine yürüdü. Yanında bulunan yardımcıları ve mekanın güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilemeyen aktör, muhabirlere defalarca küfür etti. 6 güvenlik görevlisinin güçlükle aracına bindirdiği oyuncu, aracın camlarını yumruklayarak çatlattı. Van Damme, daha sonra Büyükçekmece istikametine doğru yoluna devam etti.