'Vatanım Sensin' dizisine tepkiler çığ gibi!

"Vatanım Sensin" izleyicilerinden senaristlere büyük tepki geldi. Senaryonun gereksiz uzatılmasına isyan eden seyirciler sosyal medyada "Bu dizi artık bitmiştir" yorumunda bulundular.

'Vatanım Sensin' dizisine tepkiler çığ gibi!
Sözcü'de yer alan habere göre Kanal D’nin ekranlara damga vuran ve soluksuz takip edilen dizisi Vatanım Sensin’in senaristlerine dizinin müdavimlerinden yoğun eleştiri geldi.

Azize’nin Cevdet’in gizli görevini öğrenememesi seyirciyi adeta çılgına çevirdi. Sosyal medyadan tepki gösteren seyirciler “Bu dizi artık bitmiştir” yorumunda bulundu.

ZİYNET SALİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali de senaryoya tepki göstererek “Vatanım Sensin de su koyuverip duruyor artık. Pusula fiyaskosu tadını kaçırdı. Bu ne ya!” şeklinde eleştirdi.

'Vatanım Sensin' dizisine tepkiler çığ gibi!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da bugünkü yazısında "Son zamanlarda popüler olan bir söz var, 'At izi, it izine karıştı' diye... Özellikle kimin vatanperver, kimin vatan haini olduğu konusundaki tartışmalarda bu söz sıkça kullanılır oldu. Kanal D'nin dizisi 'Vatanım Sensin' ise bu sözün hakkını fazlasıyla veriyor. Dizide kim hain, kim kahraman; anlayabilene aşk olsun." sözleriyle diziyi eleştirdi.

SABAH'TAN YÜKSEL AYTUĞ'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!...