Beşiktaş'ta Veli Kavlak depremi!

Beşiktaş'a Rhodolfo'nun ardından 2. darbe de Veli'den geldi. Omuzundaki rahatsızlık nedeniyle 2 kez ameliyat olan Veli'nin ağrıları yeniden arttı. Sağlık ekibi Veli'ye yeni bir tedavi uygulayacak.

Veli Kavlak depremi!
Beşiktaş'a 2. şok!...

Takvim'de yer alan habere göre
Rhodolfo'nun Gaziantepspor ile oynanan maçta sezonu kapatmasının ardından Siyah-Beyazlılar'a bir can sıkıcı haber de Veli Kavlak'tan geldi. Sezon öncesi omuzundan iki kez operasyon geçiren ve 6 ay sonra sahalara dönen Siyah-Beyazlı futbolcunun ağrılarının devam ettiği öğrenildi. İyileştikten sonra kupa maçlarında kısa süreli görev alan Veli Kavlak'ın bekleneni verememesinin ardında rahatsızlığının geçmemesinin yattığı gelen bilgiler arasında.

Yıldız futbolcuya moral vermek için teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarının yoğun çaba harcadığı, kulübün sağlık ekibinin de tıbbi çözüm için seferber olduğu öğrenildi. Ağrıların kronikleşmesinden çekinen Veli Kavlak'ın "Bir an önce iyileşip, yüzde yüz performansımla sahada olmak istiyorum. Bu durum benim de canımı sıkıyor. Geçen sezondan beri yaşadığım rahatsızlık beni canımdan bezdirdi. Takımdan uzak kalmak işkence" dediği belirtildi.

VELİ KAVLAK BUGÜNE KADAR 148 MAÇTA OYNADI

BU sezon ligde hiç forma şansı bulamayan Veli Kavlak, dört kez boy gösterdiği Türkiye Kupası maçlarında bir asist yaptı. Veli Beşiktaş formasıyla bugüne kadar toplam 148 maça çıkıp 8 gol, 15 asist yaptı. Beşiktaş sağlık heyetinin Veli Kavlak'ın durumunu bir kez daha masaya yatıracağı ve gerekirse kendisine yeni bir tedavi uygulanacağı öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Veli Kavlak'ın durumuyla ilgili sık sık bilgi aldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Konular Spor Haberleri