Veysel Sarı için izin çıkmadı

Sezon başında transfer edilen Serdar Kurtuluş’tan yeterli verim alamadığı için yeni bir sağ bek arayışına giren Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Veysel Sarı’yı tekrar gündemine almıştı.

Veysel Sarı için izin çıkmadı

Basında Veysel Sarı ile ilgili haberler çıkması üzerine telaşa kapılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, kırmızı-siyahlı yönetimden bu oyuncunun kesinlikle kadroda tutulmasını istedi. Olası Beşiktaş teklifine karşı önlem almak isteyen Sağlam’ın yönetime, “Veysel benim için çok önemli bir oyuncu. Her maçta ihtiyaç duyduğum bir isim. Devre arasında hangi takım olursa olsun sakın satmayın” diye konuştuğu bildirildi.

BJK TV gözden çıkarıldı

Beşiktaş Futbol A.Ş’de olağan genel kurul toplantısı dün yapıldı. Toplantıda 1 Haziran 2012 ile 31 Mayıs 2013 dönemi çalışmalarının incelendiği ve karara bağlandığı bildirildi. BJK TV’nin zarar ettiği bu nedenle ya devredilmesi ya da kapatılması gerektiği vurgulandı. Kartal Yuvası’ndaki yolsuzluklara değinilirken, konunun soruşturulması istendi. Ayrıca stat inşaatı sürecinde transferde fazla para harcanmaması ifade edildi. Divan başkanlığına Ahmet Nur Çebi seçildi ve yönetim kurulu üyeleri için tek tek ibra oylaması yapıldı.

SKORER


Konular Spor Haberleri