VIP esnaf: Işıl Reçber

Bodrum’da ticarete el atan ünlülere Işıl Reçber de katıldı. Tasarladığı mücevherleri bu yaz Yalıkavak’ta satışa sunulacak olan Reçber, ‘Ürünlerim sadece VIP mağazalarda’ diyerek de yine espri konusu oldu!..

VIP esnaf: Işıl Reçber
Takvim'de yer alan habere göre eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Hanım, eleştirilere kulak tıkayarak moda sektöründe gaza bastı! Geçtiğimiz yıl ayakkabı ve kıyafetten sonra mücevher de tasarlayan Işıl Reçber, artık tamamen VIP oldu! Rüştü Reçber'le evlenmek için Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni son sınıfta bırakan Işıl Hanım, önceki gün tasarımcılık kariyeriyle ilgili de iddialı konuştu.

'HERKES ÇOK BEĞENİYOR'

Bir firma için tasarladığı koleksiyonun çok beğenildiğini söyleyen Işıl Reçber, "Koleksiyonlarım sadece VIP mağazalarda satılıyor. Bu sezon Bodrum Yalıkavak'taki marinada da koleksiyonum satışa sunulacak" dedi. Böylece Işıl Hanım, tasarımcılık eğitimi olmamasına rağmen çok kısa bir süre içerisinde dünyaca ünlü isimlerin bile uğradığı Yalıkavak'taki marinada tasarımlarıyla kendisine yer bulmuş olacak! Ancak Işıl Reçber'in "Etrafımdaki herkes tasarımlarımı çok beğeniyor" demesi bile eleştirilerin önünü kesemedi.

REKABET KIZIŞTI...

Bodrum'un en lüks noktalarından birinde Reçber'in koleksiyonunun satılacak olması, sosyal medyada alay konusu oldu. Işıl Reçber için "Ziraat fakültesinde okuyan Işıl Hanım, keşke eline dikiş değil bahçe makası alsaydı", "Sanırım oruç kafama vurdu. Az önce Işıl Reçber'in tasarımcılık konusunda kendisini övdüğünü duydum", "Tasarımcılığa el atmayan futbolcu eşini bulup heykelini dikelim" gibi espriler yapıldı. Bu arada Bodrum'da ticarete atılan ilk ünlü isim de Işıl Reçber değil... Pınar Altuğ Atacan'dan Hande Yener'e, Nejat İşler'den Okan Bayülgen'e kadar birçok ünlü, Bodrum'da hem tatil yapıp bir yandan da ceplerini dolduruyor...

GÖLGE'YE CEVAP YOK

Işıl Reçber, kendisini "Bir kıyafetle kendisini tasarımcı zannediyorlar" diyerek üstükapalı eleştiren Gül Gölge Saygı için "Ben bu tarz polemiklere girmek istemiyorum" demekle yetindi.

VIP esnaf: Işıl Reçber

VIP MÜCEVHERCİ IŞIL

Koleksiyonun en ucuz parçalarından olan nazar boncuklu ve pırlanta taşlarla süslü bilezikler 2 bin 250 dolar yani yaklaşık 8 bin lira.

VIP esnaf: Işıl Reçber - Resim : 2

TASARIMCI PINAR

Bodrum denilince ilk akla gelen isimlerden olan Pınar Altuğ Atacan da tatil yaparken para kazananlardan... Güzel oyuncu, geçtiğimiz yaz Yalıkavak'taki marinada kendi ismini taşıyan takı koleksiyonunu satışa sunduğu bir mağaza açmıştı.

VIP esnaf: Işıl Reçber - Resim : 3

ÇANTACI NURGÜL

Bir diğer Bodrum sevdalısı Nurgül Yeşilçay da çok sevdiği tatil cennetinde ticarete atıldı. Kendi elleriyle işleyip yaptığı çantaları Bodrum'da bu yaz satmaya başlayacak olan güzel oyuncu, böylece Bodrum'da ticarete atılan ünlüler kervanına katılacak...

VIP esnaf: Işıl Reçber - Resim : 4

İŞLETMECİ HANDE

Açtığı beach clup ile Bodrum'da cebini dolduran Hande Yener, bu yaz da 'Patates' adını verdiği mekanda para basacak! Yener'den sonra Hadise, Berksan ve Okan Bayülgen gibi ünlü isimler da Bodrum'da işletmeciliğe soyunmuştu.