Volkan Babacan, Burcu Erçil'i 'adaşıyla' aldatmış!

Milli kaleci Volkan Babacan’ın nişanlısı Burcu Erçil’i aldattığı gizemli güzelin kimliğine Takvim ulaştı. Babacan’ın geçtiğimiz günlerde çapkınlık yaparken yakalandığı ve 25 gündür tanıştığı o kadın, Erçil’in adaşı ‘Burcu Yaprak’

Volkan, 'adaşla' aldatmış!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın özel haberine göre nişanlısı Burcu Erçil'le evlilik için gün sayarken geçtiğimiz hafta çapkınlık turunda yakalanan Milli kaleci Volkan Babacan'ın imza attığı ihanetin detayları ortaya çıktı.

Asmalımescit'te eğlenen Babacan'la kumral güzel, gazetecileri atlatmaya çalışıp Emirgan'daki bir mekana gitmeye çalışsa da başarılı olamamıştı. Objektiflerden kaçamayan ikili, mekandaki meraklı gözlerden de kurtulamadı. İddiaya göre Volkan Babacan'ın yanındaki gizemli güzeli tanıyanlar ihanetin başrolündeki ismin 'Burcu Yaprak' olduğunu öne sürdü. İşin ilginç tarafıysa kara kedinin Babacan'ın nişanlısı Burcu Erçil'in adaşı olmasıydı.

INSTAGRAM'DA TAKİPLEŞİYORLAR

Ünlü kalecinin yakın dostlarından alının bilgiye göre; Babacan'ın Yaprak'la tanışıklığı o geceyle sınırlı değil. Zira Volkan Babacan, Burcu Yaprak'ı 25 gündür sosyal medyada takip ediyor. Kumral güzelin instagram'da paylaştığı son 3 fotoğrafı da beğenen Babacan'ın nişanlısı Erçil'i aldattığı haberinin duyulmasıyla tüm beğenilerini geri aldığı da gelen bilgiler arasında… Ünlü kalecinin instagram'da takip ettiği Burcu Yaprak'ı basından çekindiği için de takipten çıkaramadığı iddia edildi. Yakın dostlarına "Burcu'ya çok haksızlık ettim. Evlilik yolunda güzel bir ilişkimiz varken her şeyi berbat ettim" diyerek pişmanlığını dile getiren Babacan, nişanlısına dil dökse de Burcu Erçil, geri adım atmadı ve aşkı noktaladı..

MUTLULUK MAZİDE KALDI

Volkan Babacan, Burcu Erçil'e Ağustos 2016'da yakın dostlarının da katıldığı bir yemekte evlenme teklif edip yüzük takmıştı. Ancak bu yaz başı nikah masasına oturmayı planlayan sosyetik Burcu Erçil'le Volkan Babacan'ın mutlu anları ne yazık ki sadece fotoğraflarda kaldı.

Babacan, Burcu Yaprak'la kaçamak yaparken Takvim'e böyle yakalanmıştı...

Volkan Babacan, Burcu Erçil'i 'adaşıyla' aldatmış!
Konular Spor Haberleri