Volkan Demirel, Aatif ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı kaldı!..

Sarı-Lacivertli kulüpte kadro dışı kalan üç futbolcunun yanı sıra üç antrenörle de yollar ayrıldı... Fenerbahçe yönetimin 'deprem' etkisi yaratan bu hamlesi sonrası ikinci dalganın gelebileceği iddia edildi.

Volkan Demirel, Aatif ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı kaldı!..
Fenerbahçe'de "kadro dışı" şoku...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Sarı- Lacivertli yönetimin gerçekleştirdiği toplantı sonrası, sezon başından bu yana yaşanan gelişmeler neticesinde Kaptan Volkan Demirel, Aatif ve Nabil Dirar'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

KOCAMAN'IN YARDIMCILARI GİTTİ

Kadro dışı bırakılan isimlerden özellikle Volkan Demirel ile Aatif için verilen karar şok etkisi yarattı. Fenerbahçe yönetimi ayrıca Aykut Kocaman'ın ekibinde olan ve bu sezon görevine devam eden 3 yardımcı antrenörle de yolların ayrıldığını açıkladı.

BAŞKAN KOÇ SİNYALİ VERMİŞTİ...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp dergisine yaptığı açıklamada, "Değişime direnç gösteren ve eski düzenin devamını isteyen bir zihniyet, mevcudiyetini halen korumaktadır ve buna karşı tedbirimizi alacağız" açıklaması ile bu hamlenin sinyallerini vermişti.

KADRO DIŞI KARARLARI SÜREBİLİR

Kadro dışı kararı ile ilgili yönetimden yapılan açıklamada ise "Gereken hallerde yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer tasarrufları sürebiliz" denilerek ikinci dalganın gelebileceği ima edildi.
Konular Spor Haberleri