Volkan Demirel'den içten teşekkür

Balıkesir maçının 2 yıldızı Caner ve Diego'ya teşekkür eden Volkan, "Hem şampiyonluğu hem de beni kurtardınız. Puan kaybı olsa kendimi affetmezdim" dedi.

Volkan Demirel'den içten teşekkür
Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Balıkesirspor'u 2 kez geriye düştüğü maçta 4-3 yenerek şampiyonluk yarışına kaldığı yerden devam ederken, bu karşılaşmada kaleci Volkan Demirel'in yediği goller geceye damgasını vurmuştu. Özellikle 2. ve 3. gollerde büyük hatası bulunan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin 2. yarıda Moussa Sow'un ayağından bulduğu golle maçı 4-3 kazanmasının ardından soluğu maçın 2 yıldızı Caner Erkin ve Diego Ribas'ın yanında aldı.

Karşımaşmada çok iyi oynayan Fenerbahçe'nin ilk iki golünü kaydeden Caner Erkin ve Diego Ribas'a teşekkür eden Volkan Demirel, "Benim yediğimiz hatalı goller yüzünden az kalsın maçı kaybedecektik. Hem şampiyonluğu hem de beni kurtardınız. Bu maçta puan kaybı yaşansaydı kendimi affetmezdim" ifadelerini kullandı.

SENİN NASIL BİR KALECİ OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

Volkan'ın bu jesti karşısıda Caner ve Diego'dan, Volkan'a moral veren bir cevap geldi. Her iki futbolcu da "Daha önce senin performansınla biz kaç maç kazandık. Takım olmak bölyle bir şey. Her başka bir oyuncu ön palana çıkar. Daha önce biz de kötü maçlar oynadık. Ama hep birlikte bugünlere geldik. Senin nasıl bir kaleci olduğunu tüm Türkiye biliyor. Her kalecinin kötü günü vardır" diyerek Volkan'ı motive ettiler. 
Konular Spor Haberleri