Volkan Demirel'den takıma ayar!

Tecrübeli file bekçisi, Osmanlı maçı sonrası arkadaşlarıyla toplantı yaptı, “Bu beraberlik için hiçbir şekilde Feyenoord maçını bahane edemeyiz. Rakibimiz de bizim gibi perşembe günü sahaya çıktı” dedi.

Volkan Demirel'den takıma ayar!
Fanatik'te yer alan habere göre ligde peş peşe Kasımpaşa ve Gaziantep’i yenerek moral bulan Fenerbahçe’nin galibiyet serisi Başkent’te son buldu. Osmanlıspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyan Sarı-Lacivertliler, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından kaptan Volkan Demirel, arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Volkan, beraberliğin Feyenoord maçının yorgunluğuna bağlanamayacağını söyleyerek, “Osmanlıspor da perşembe günü Zürih ile maça çıktı. Üstelik deplasmanda oynadı. Kimse suçlu, bahane aramasın. Yaşadığımız bu kaybın tek sorumlusu biz futbolcularız. Bu maçtan çıkaracak çok ders var” ifadelerini kullandı.

‘TREN KAÇMADAN...’

Tecrübeli file bekçisi, Osmanlıspor karşısında yeterli mücadeleyi sergileyemediklerini ifade etti. Volkan son olarak, “Tren kaçmadan, zirveyle aramızdaki puan farkını kapatmamız şart” uyarısında bulundu.
Konular Spor Haberleri