Vücut geliştirme antrenörüne bodyguard dayağı

Arkadaşlarıyla eğlence mekanına giden vücut geliştirme antrenörü Balcıoğlu, tartıştığı bodyguardlar tarafından öldüresiye dövüldü. Beyin kanaması geçiren genç adam gözlerini 3 gün sonra açtı.

Vücut geliştirme antrenörüne bodyguard dayağı
Akşam Gazetesi'nden Ender Türkkan'ın haberine göre Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1 Aralık gecesi saat 03:00 sıralarında vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Oğuzhan Balcıoğlu (25), arkadaşlarıyla birlikte gittiği eğlence mekanının bodyguardıyla tartıştı. Başka bir bodyguard da olaya dahil oldu. Balcıoğlu’na saldıran iki kişi başına sert bir cisimle vurdukları genci bayıltıp Barlar Sokağı’na çıkarttı ve kafasına defalarca tekme attı.

Komalık ettiler

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Oğuzhan Balcıoğlu’nun dudağı ve dilinde parçalanmalar, elmacık kemiğinde ise kırıklar saptandı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan genç adam ameliyata alındı. Gözünü 4 Aralık sabahı açan Oğuzhan Balcıoğlu, 6 gündür yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor.

Biri tutuklandı diğeri serbest

Oğlunun başına gelenler hakkında bilgi veren baba Osman Balcıoğlu, gözaltına alınan 2 saldırgandan 1’inin tutuklandığını, diğerinin ise şartlı tahliye edildiğini söyledi.