Wesley Sneijder'den flaş karar!

Sezon başında Galatasaray`dan ayrılıp Fransız takımı Nice`e giden, oradan da devre arasında Katar ekibi Al Gharafa`nın yolunu tutan Wesley Sneijder`den flaş karar...

Wesley Sneijder'den flaş karar!
Fotomaç'ın haberine göre sezon başında Galatasaray`a veda ederek Fransa`nın yolunu tutan Wesley Sneijder cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Sneijder`in geçtiğimiz günlerde yönetici Abdurrahim Albayrak aracılığıyla başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim`e geri dönüş için mesaj yolladığı belirlendi.

33 yaşındaki futbolcunun, "G.Saray`ı unutamıyorum. O formayı yeniden giymek için her şeyi yapmaya hazırım. Boş sözleşmeye bile imza atarım" dediği kaydedildi.

CENGİZ SICAK BAKIYOR

Albayrak, Sneijder`in bu sözlerini başkan Cengiz`e iletti. Cengiz ise Fatih Terim`le görüştükten sonra yanıt vereceklerini söyledi. Başkan Cengiz`in Sneijder`in dönmesine sıcak baktığı ve Terim`in onay vermesi halinde hemen düğmeye basacağı ifade edildi.

G.Saray`dan sonra gittiği Nice`de bekleneni veremeyen tecrübeli orta saha oyuncusu, devre arasında Katar`ın Al Gharafa takımına transfer olmuştu.
Konular Spor Haberleri