WhatsApp 'parmak izi' olmadan mesajları göstermeyecek

WhatsApp büyük tartışmalara yol açacak yeni bir özelliği daha devreye sokmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların güvenliğini üst seviyeye taşıyacak olan platform, uygulama girişlerine parmak izi güvenlik sistemi ekliyor. Böylece kullanıcılar parmak izini okutmadan mesajlarını dahi okuyamayacak.

WhatsApp 'parmak izi' olmadan mesajları göstermeyecek
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre WhatsApp’a çok tartışılacak bir özellik daha geliyor.

Kullanıcıların güvenlik seviyelerini üst noktaya taşıyacak olan yeni özellik, yakın zamanda tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

WHATSAPP PARMAK İZİNİZ OLMADAN AÇILMAYACAK!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp’a parmak izi güvenlik uygulaması geliyor. Henüz test aşamasında olan yeni özellik yakın zamanda tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Sisteme eklenecek yeni özellikle birlikte kullanıcılar, WhatsApp’ı açabilmek için artık parmak izine ihtiyaç duyacak. Her platformu açmak istediklerinde parmak izini kullanmak zorunda kalacak kullanıcılar, parmak izini okutmadan ne mesajlarını görebilecek nede arama kayıtlarını görebilecek. Hatta gelen mesajlara dahi cevap veremeyecek.

Güncelleme ile birlikte parmak izi özelliği Ayarlar > Hesap > Gizlilik menüsüne eklenecek.

WHATSAPP PARMAK İZİ UYGULAMASI TARTIŞMALARA NEDEN OLABİLİR!

WhatsApp’ın henüz test aşamasında olan parmak izin özelliği büyük tartışmalara neden olacak gibi görünüyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, kullanıcıları tarafından oldukça yoğun kullanılıyor. Kullanıcıların her defasında parmak izi okutarak sisteme girmesi kimi kullanıcılar tarafında kabul görse de kimi kullanıcılar tarafından ise tepki toplayacak gibi görünüyor.