Whatsapp'ın son hali kullanıcıları isyan ettirdi!

Whatsapp'ın son güncel sürümüyle tüm kullanıcılara sunulan Hikayeler özelliği Instagram'da olduğu gibi kullanıcıların 24 saat süresince fotoğraf ve video görüntülerini Whatsapp üzerinden arkadaş listesine paylaşabilmelerine olanak veriyor.

Whatsapp'ın son hali kullanıcıları isyan ettirdi!
Hürriyet'te yer alan habere göre ancak bu durum pek çok kullanıcının yoğun eleştirisine hedef olmuş durumda. Google Play Store'da Whatsapp'ın bu güncellemesinin ardından pek çok kullanıcı en düşük puan olan bir yıldız verirken, sosyal medyada da kullanıcılar Whatsapp'ın yeni halinden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Whatsapp'a Instagram'a aylar önce gelen Hikayeler özelliği geldi. Eğer siz de kendi hikayenizi paylaşmak istiyorsanız izleyeceğiniz yöntem şu: Örneğin iPhone kullanıyorsanız önce Whatsapp'a girin; ardından ayarlar menüsüne ulaşın. Ayarlar menüsünün hemen solunda bulunan Sohbetler, Kamera kısımlarını da atlayın ve Durum yani Status kısmına girin. İşte Whatsapp'ın Hikayeler özelliği tam olarak da burada ayarlanıyor.

Whatsapp'ın son hali kullanıcıları isyan ettirdi!

Hatta Hikayeler özelliğini bu kısımdan kullanabildiğiniz gibi, arkadaşlarınızın paylaştığı görüntüler de yine bu bölümde yer alıyor. 

Whatsapp'ın son hali kullanıcıları isyan ettirdi! - Resim : 2

'Ekle' butonuna dokunmanız halinde 24 saat içinde yok olacak görüntülerinizi Whatsapp rehberinizle anında paylaşabiliyorsunuz.

KULLANICILAR İSYAN ETTİ

Whatsapp'ın yeni halini görenler, Hikayeler özelliğini beğenmediği gibi, yıllardır kullanımda olan Favori sekmesinin kaybolmasının kendileri için sinir bozucu bir durum olduğunu kaydetti.