Yağmur Ünal çöp kamyonuna düştü!

Yağmur - Irmak Ünal kardeşlerinin eğlenceli gecesi tatsız bitti. Yağmur Ünal çıkışta dengesini kaybederek çöp toplama aracına düştü.

Yağmur Ünal çöp kamyonuna düştü!
Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile Irmak Ünal’ın olaylı gecesi! İkili kardeş, Bebek Lucca’da eğlendi. Çiftin renkli başlayan gecesi tatsız biterken Ünal kardeşlerin aşk hayatındaki yenilikler de ortaya çıktı. Emre Karabacak’tan boşanan Irmak Ünal (41) gecede Survivor yarışmasıyla adını duyuran Anıl Tetik (28) ile el ele görüntülendi.

TATSIZ DÜŞÜŞ!

Aralarında 13 yaş fark olan çift, çıkışta flaşların patlamasıyla şoke olurken Tetik, taksiyle mekândan ayrıldı. Yağmur Ünal da gecede hafta içi ayrıldığı Kasım Garipoğlu ile eğlendi. Ancak Yağmur Ünal’ı çıkışta tatsız bir olay bekliyordu. Ünal, bir ara dengesini kaybederek çöp kamyonuna düştü.

AYRILIKLARI KISA SÜRDÜ!

Hafta içi yollarını ayıran Kasım Garipoğlu ile Yağmur Ünal gecede yeniden bir araya geldi. Kasım Garipoğlu mekânı arka kapıdan terk ederken genç iş adamı Anıl Tetik ile birlikte sosyal medyasına fotoğraf koydu.

EL ELE ÇIKTILAR

Irmak Ünal (41) kendisinden 13 yaş küçük olan Anıl Tetik ile birlikte mekândan el ele çıktı. Çift, flaşların patlamasıyla bir anda birbirlerinden uzaklaştı.

Yağmur Ünal çöp kamyonuna düştü!

Çöp Yağmur’u!

Mekândan ablasının yardımıyla çıkış yapan Yağmur Ünal, araçlarına doğru ilerken dengesini kaybetti. Ayağı kayan Ünal, belediyeye ait çöp toplama aracının içine düştü. Ablasının yardımıyla araçtan kaldırılan Yağmur Ünal’ın ayakkabıları ayağından çıktı.

Yağmur Ünal çöp kamyonuna düştü! - Resim : 2

Yağmur Ünal çöp kamyonuna düştü! - Resim : 3