Yağmur’dan Sabri’ye aşk kodu!..

Yağmur Sarıoğlu paylaştığı fotoğrafla eşi Sabri Sarıoğlu'na göndermede bulundu.

Yağmur’dan Sabri’ye aşk kodu!..
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre magazin dünyasının yakından takip ettiği Yağmur ve Sabri Sarıoğlu çifti her ne kadar ortalıkta pek fazla görünmese de magazin muhabirlerinin ilgiyle takip ettiği çiftler arasında yer alıyor.

Kimi zaman pahalı spor arabalarıyla haber olurken, kimi zaman da pilot olan Yağmur Sarıoğlu’nun paylaşımlarıyla gündeme geliyorlar. Sarıoğlu çifti, son olarak yine böyle bir paylaşımla dikkat çekti.

Yağmur Sarıoğlu uçuş öncesi çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta uçağın kontrollerinin bulunduğu panel ve aynı zamanda Transponder denilen aletteki squawk kodu (Trafik kontrolörlerinin uçakları birbirinden ayırt edebilmeleri için uçaklara atadıkları 4 haneli verici kodu. pilot, kalkıştan önce kontrolörün verdiği bu kodu vericisinde ayarlar. böylelikle havada olduğu süre boyunca bu kod ile takip edilir) görünüyordu.

Bu kodu kalp içine alan Yağmur Sarıoğlu fotoğrafı; “Bir Cidde-Adana uçuşunda ATC tarafından bize verilen çok özel squawk kodumuz transponderda” notuyla paylaşmıştı. Pek çok insan için garip gelecek bu paylaşım, Galatasaray takımına gönül veren isimlerin aşina olduğu gibi (55) Sabri Sarıoğlu’nun takımındaki forma numarasıydı. Böylelikle Yağmur Sarıoğlu eşine takip numarası üzerinden bir aşk gösterisinde bulunmuş oldu.

Yağmur’dan Sabri’ye aşk kodu!..
Konular Spor Haberleri