Yalçın Çakır'dan o habere yanıt!...

Flash TV'nin ünlü ekran yüzü Yalçın Çakır, Sabah Gazetesi'nde çıkan haber üzerine Medyaradar'a bir açıklama yaptı.

Yalçın Çakır'dan o habere yanıt!...

Sabah Gazetesi'nde yayınlanan habere göre Flash TV'de Yalçın Çakır'ın sunumuyla ekrana gelen programda bayılan ve yalan makinesine bağlanan Melek Subaşı isimli kadının rol yaptığı iddia edildi.

Şubaşı, yayın öncesi kocası ile kendisine "birbirinize hakaret edin" denildiğini ileri sürdü.

Görüntüleri tıklanma rekoru kıran ve internet fenomeni haline gelen Subaşı, kendisine verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle Yalçın Çakır ve Flash TV'ye 300 bin TL'lik dava açtı.

Bu iddialar Flash TV'nin ünlü ekran yüzü Yalçın Çakır'ı kızdırdı. Sabah Gazetesi'ni "yargısız infaz yapmakla"  suçlayan Çakır haberi zamanlama bakımından "manidar" buldu.

İşte Çakır'ın Medyaradar'la paylaştığı açıklama:

Sabah'ın, "oscar"lık gazeteciliği...
Tam da Karşı Gazete'de köşe yazısı yazacağıma dair tanıtımlar televizyon ekranlarında dönmüşken...
Tam da Karşı Gazete'de köşe yazısı yazacağıma dair afişler Türkiye'nin neredeyse tüm kentlerinde billboardlara asılmışken...
Sabahın köründe çalan telefonla, "Oscar" kazandığım söylendi. Sabah Gazetesi lütfetmiş hakkımda, yargısız infaz bir habere imza atmış. Neden "yargısız infaz"" dediğim haberin kendisinde var. Haberi yapan arkadaşlar bir telefon açıp, "hakkınızda böyle bir iddia var. Ne diyorsunuz" bile dememiş...
Efendim, durum şu;
Melek Subaşı adlı bayan bana dava açmış. Gittim ifade verdim. İddiaların asılsız olduğunu söyledim. Konu benim açımdan kapanmışken, Sabah Gazetesi'nde kesin hükümler içeren bir haber bugün yayınlanmış... Avukatımla konuştum henüz kuruma ya da bana yapılan bir tebligat da yok.
Yani, dava açıldıysa bile henüz çağırılmamışız, mahkeme görülmemiş, hüküm de verilmemiş. Çağırırlarsa gider ifademizi veririz. Savunmamızı yaparız. Mahkemelerin vereceği karar da saygı duyarız. Ama Sabah Gazetesi, hükmü kesmiş. Üstelik haberdeki ifadelerin tümü yalan.
Ne demeli? Tam da bir gazetede köşe yazacağım duyurulunca bana çok "manidar" geldi bu haber... Bu konuya gazetedeki köşemden yanıt vereceğim ama bir kelam etmeden de olmaz;
Bula bula bunu mu buldunuz arkadaşlar benim hakkımda? Çalışın biraz...
Sevgi ve saygılarımla.

Yalçın Çakır

MEDYARADAR/ÖZEL