'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala

İlk kez yönetmen koltuğuna oturan İlker Ayrık’ın merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler’in gala gecesi yapıldı.

'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala

Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra birçok ünlü isim katıldı. “İki kat komedi iki kat kahkaha” sloganıyla vizyona girecek olan ve yılın en çok beklenen komedi filmi olarak gösterilen  ‘Yapışık Kardeşler’in yönetmeni ve başrol oyuncusu İlker Ayrık heyecanını büyük bir kalabalıkla paylaştı. Galaya hocası Müjdat Gezen ve eşi Sanem Ayrık ile birlikte katılan İlker Ayrık,  gösterim öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Samimi hislerle yapılmış her işin hak ettiği yere geldiğini ifade eden Ayrık, “Ben ve ekibim bu filme yüreğimizi koyduk, elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrasını seyirci takdir edecek, seyirci ne derse başımızın tacı” dedi.

GALAYA ÜNLÜ YAĞMURU

Sinema, sanat ve cemiyet hayatının bir çok ünlü isminin bir araya geldiği geceye Rasim Öztekin, Oya Aydoğan, Pakize Suda, Nur Yerlitaş, Hakkı Bulut, Birol Güven, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Murat Ünalmış, Uğurkan Erez, Ceyhun Yılmaz, Müfit Can Saçıntı, Ahu Türkpençe, Şevket Çoruh, Ceyhun Yılmaz, Faik Öztürk, Atilla Taş, Nefise Karatay, Muammer Ketenci, Ali Yörenç, Zuhal Topal, Burak Satıbol, Furkan Palalı, Serap Tibuk, Kemal Gürman, Mehmet Köymen, Atalay Demirici, Hayrettin, Esra Akkaya, Ceyhun Fersoy ve Çakallarla Dans filminin yönetmeni Murat Şeker gibi isimler katıldı.

GALADA İZDAHAM YAŞANDI!

Oldukça yoğun ilgi gören gecede adeta bir izdiham yaşandı. Salonu hınca hınç dolduran davetliler oldukça keyifli anlar yaşadı. İki bine yakın misafirin katıldığı galada, filmin müziği olan ve Suzan Kardeş’in seslendirdiği “Arabamın Atları” isimli şarkıyla salona giren oyuncular davetlileri coşturdu. Alkışlarla ve dans ederek sahneye çıkan oyuncular geceye renk kattı. 

Senaryosunu M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı Yapışık Kardeşler 30 Ocak’ta vizyona giriyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA ‘YAPIŞIK KARDEŞLER’ 30 OCAK’TA VİZYONDA

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve 2015’in merakla beklenen komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık’ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut canlandırıyor.

'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala

'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala - Resim : 2

'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala - Resim : 3

'Yapışık Kardeşler'e muhteşem gala - Resim : 4

YAPIŞIK KARDEŞLER FİLMİNİN FRAGMANI (VİDEO)